Kuinka lataan ja asennan Privacy Reviver?How do I download and install Privacy Reviver?

Privacy Reviver on erittäin helppo ladata ja asentaa.

• Aloita Privacy Reviverin lataaminen napsauttamalla tätä .
    Tämä tuo selaimesi kehotteen, jossa kysytään, haluatko ladata ja tallentaa tämän tiedoston. Vahvista, että haluat jatkaa.

• Kun lataus on valmis, avaa ladattu tiedosto (PrivacyReviverSetup.exe) . Sinun pitäisi sitten saada Windows-viesti, jossa kysytään, haluatko avata tämän tiedoston, vahvista asennusprosessi napsauttamalla ”Kyllä” -painiketta.
  • Sinun pitäisi nyt olla käynnissä Privacy Reviver -asennusohjelma. Viimeistele Privacy Reviver -sovelluksen asennus noudattamalla näytön ohjeita.
  • Kun asennus on valmis, voit käynnistää ja käyttää Privacy Reviver -sovellusta tietokoneellasi.