Kuinka uudelleen asentaa Privacy Reviver tietokoneelleni?How do I reinstall Privacy Reviver on my PC?

Jos sinulla on ongelmia Privacy Reviver -ohjelman kanssa tai tarvitset vain uuden alun, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi.

VINKKEJÄ:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
  • Kun asennat Privacy Reviverin uuden version, sinun on syötettävä ’lisenssiavain’ uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit ’lisenssiavain’ ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

Kuinka poistaa Privacy Reviver

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Napsauta hiiren kakkospainikkeella vasemman alakulman Käynnistä-kuvaketta avataksesi Käynnistä-kontekstivalikko. Valitse Ohjelmat ja ominaisuudet.
  • Valitse Privacy Reviver ja napsauta Poista poistaaksesi sen.

Noudata kehotteita poistaa Privacy Reviverin vanha versio onnistuneesti.

Kun olet poistanut vanhan Privacy Reviver -versiosi, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSIN VERSIO

Kuinka asentaa Privacy Reviverin uusin versio

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Privacy Reviver -asennustiedoston ( PrivacyReviverSetup.exe ) uusi versio.
  • Asenna Privacy Reviverin uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti ja suorittaa skannauksen. Napsauta skannauksen jälkeen Rekisteröi nyt -painiketta ja tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään ja varmista, että sisällytät koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun olet liittänyt, napsauta Aktivoi-painiketta suorittaaksesi aktivointiprosessin loppuun.

Se siitä! Olet asentanut ja aktivoinut Privacy Reviverin uudelleen tietokoneellesi!