Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Gegevens migreren uit de Cloud ServicesMigrate Data Out of Cloud Services

Cloudbeveiliging is een gevoelig onderwerp. Sommigen willen het gebruiken als een methode om hun bestanden te beveiligen, terwijl anderen het misschien wantrouwen. Dat wil niet zeggen dat beide partijen het verkeerd hebben: er zijn heel reële redenen waarom mensen cloud-computing gebruiken om hun bestanden op te slaan, en er zijn ook heel reële redenen waarom mensen dat misschien niet willen doen. Staat u mij toe het uit te leggen.

Met lokale opslag, maakt u zich zorgen over mensen die zich in uw bestanden nestelen op een gedeelde computer of deze bestanden kwijtraken bij een ongeluk. U wilt misschien niet alles coderen waarvan u denkt dat het belangrijk is. Met cloudopslag kunnen bestanden niet verloren gaan tenzij ze door de gebruiker zelf worden verwijderd – het is een vaak onuitgesproken wet van cloudopslag, en meestal wordt deze gehonoreerd. Diensten als Megaupload zijn echter ingestort als gevolg van overheidsinmenging en veel mensen zijn hierdoor belangrijke bestanden kwijtgeraakt. Terwijl cloudservices uw werk bewaken achter een accountnaam en wachtwoord, zijn sommige hiervan beperkt in termen van beveiligingsopties voorbij. En in het geval van Megaupload hebben mensen hoe dan ook de toegang tot al hun gegevens verloren. Hier is hoe om dat te vermijden.

Gegevens migreren vanuit de cloud en naar lokale opslag

Oké, dan wil je dat je bestanden lokaal worden opgeslagen en leuk en veilig zijn.

Bepaal eerst wat u probeert uit de cloud te halen, want er is veel meer in de cloud dan u denkt dat er is. Bijvoorbeeld uw e-mailaccount – als u Google, Yahoo of een van de andere jongens gebruikt, worden uw e-mails en dergelijke al eeuwen opgeslagen bij deze services en verzonden. Dat zijn cloud-afhankelijke applicaties. Maar als u verwijst naar uw spullen uit DropBox, Google Drive en de rest, nou, we zijn er om u te helpen.

DropBox is het eenvoudigst in termen van “haal al je spullen uit de cloud”. Installeer DropBox op uw computer. Er staat een map waarin al je spullen zijn opgeslagen en je kunt er eenvoudig alles uit knippen en plakken. U hoeft de webversie van DropBox niet te gebruiken.


Migrate Data Out of the Cloud
Knip en plak uw bestanden uit de Dropbox-map naar een andere locatie op uw pc.

In het geval van Google Drive moet je echter alles vanuit de browser handmatig downloaden voordat je een verwijderingsactie uitvoert in de lokale bestanden. Om dit te doen, klikt u op het bovenste linker vakje op uw schijfpagina, die alle items binnenin zal markeren. Klik op Meer en vervolgens op Downloaden . Zodra u al uw inhoud lokaal heeft opgeslagen, moet u deze verwijderen uit Google Drive.


Migrate Data Out of the Cloud
Selecteer alle Google Drive-bestanden die u uit de cloud wilt verplaatsen.

Haal uw gegevens uit de Social Media Cloud

Er staat nog steeds meer informatie in de cloud. Als u andere cloudservices gebruikt, wilt u uw bestanden downloaden en verwijderen van hun servers. In het geval van Facebook kunnen hun foto’s een maand na verwijdering blijven staan ​​- zelfs wanneer u de status verwijdert en deze niet in uw albums kan worden gevonden, zal een handmatige link naar de alleenstaande afbeelding nog steeds werken en de afbeelding zelf zal niet lang verdwijnen. Je kunt er ook voor kiezen om je Facebook-berichten te verwijderen en zelfs je account te deactiveren (hoewel je het niet helemaal kunt verwijderen).

Deze regels zijn van toepassing op alle socialemediaservices, e-mailprogramma’s of anderszins. Als u al uw gegevens uit de cloud haalt, moet u ALLES downloaden en verwijderen in ELKE toepassing, maar als u alleen gevoelige gegevens verwijdert, moet u goed uitkijken welke bestanden u wilt verwijderen. Als u zich zorgen maakt over cloudbeveiliging, bekijkt u ook wat u online opslaat om mee te beginnen.

Er zijn mogelijk services die u niet toestaan ​​om de inhoud die u naar ze hebt geüpload handmatig te verwijderen. Als dit een probleem wordt, bel ze dan en vraag hen het te verwijderen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer