Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Blue Screen of Death FoutA Guide to the SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Blue Screen of Death Error

Fout naam: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Oeps, het ziet ernaar uit dat je een Blue Screen of Death hebt geraakt.

Maak je echter geen zorgen. Ondanks de vreselijk intimiderende bijnaam, betekent een BSOD nog niet dat dit het einde van je computer is.


SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
De SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION-fout heeft te maken met slechte stuurprogramma’s.

Een Blue Screen of Death is wanneer uw computer een fout bereikt waarop hij niet weet hoe erop moet worden gereageerd. Soms is het opnieuw opstarten van uw computer voldoende en krijgt u het probleem nooit meer te zien, maar op andere momenten ziet u dat het probleem zich herhaalt tot het punt waarop u uw computer niet kunt inschakelen. In dat geval moet u proberen in Veilige modus te komen of kunt u bepaalde taken op uw computer niet uitvoeren.

Als u niet normaal kunt opstarten zonder dat u een BSOD tegenkomt, opent u Veilige modus in het opstartmenu van uw computer en volgt u de onderstaande instructies.

Als u de Veilige modus helemaal niet kunt bereiken, moet u hulp krijgen van Microsoft, uw fabrikant of een persoonlijke technicus.

Er zijn verschillende BSOD’s, sommige voor een heel specifiek probleem en andere voor een groot aantal. Vooral voor de SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION-fout kan er echter een aantal dingen zijn waardoor het fout kan gaan. De fout zelf betekent dat terwijl het systeem bezig was met de overdracht van niet-geprivilegieerde code naar geprivilegieerde code, er iets gebeurde waardoor het niet langer functioneerde.


SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Dit is hoe de BSOD SYSTEM_SERVICE_EXCEPDE eruit ziet in Windows 8.

De meeste BSOD’s zijn het gevolg van niet-geconfigureerde of verouderde stuurprogramma’s en SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION is daar een van. Stuurprogramma’s zorgen ervoor dat elk bepaald stuk hardware met uw systeem kan communiceren. Uw monitor, toetsenbord en muis hebben allemaal stuurprogramma’s, die instructies geven over wat te doen met een gegeven invoer van u, de gebruiker of de computer.

De eerste stap is om te bepalen wat het probleem veroorzaakt. Als de BSOD’s van de computer bijvoorbeeld een game proberen te starten of een video te bekijken, heeft dit de schuld van uw grafische kaart. Als u niet zeker weet welk deel van uw computer overeenkomt met de bewerking die wordt uitgevoerd, speelt u het veilig af en werkt u al uw stuurprogramma’s bij.

Hoewel dit klinkt als een intimiderend proces, maak je geen zorgen. De meeste stuurprogramma’s kunnen worden geïnstalleerd door een programma van de website van uw fabrikant te downloaden en uit te voeren. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van al uw stuurprogramma’s krijgt. Als u wilt bepalen welke apparaten zich in uw systeem bevinden, klikt u op Start en Zoeken naar “Apparaatbeheer” om te zoeken naar iets dat mogelijk een upgrade van het stuurprogramma vereist. Hoewel nieuwere versies van Windows naar stuurprogramma’s voor u kunnen zoeken, is dit proces niet perfect – dus wordt u toch geadviseerd naar stuurprogramma-updates te zoeken.

U kunt ook Driver Reviver gebruiken om de stuurprogramma’s automatisch bij te werken, zonder dat u ze allemaal hoeft op te jagen.

Als u na dit te doen nog steeds BSOD’s tegenkomt, hebt u een softwareprobleem en geen hardware-probleem.

Als u Windows 8 gebruikt – een nieuw besturingssysteem dat vanwege zijn jonge leeftijd compatibiliteitsproblemen heeft – kan het even duren voordat Microsoft antwoordt met de juiste Windows Update of de fabrikanten een Windows 8-geoptimaliseerd stuurprogramma voor uw apparaten maken . Apparaatstuurprogramma’s zijn misschien niet eens het probleem. Als uw computer tot nu toe in goede staat verkeert, kan de oorzaak van uw probleem een ​​virus of een slecht werkend programma zijn.

Sommige antivirussuites, zoals Avira, hebben problemen met nieuwere versies van Windows en als u denkt dat een van uw nieuwe programma’s het probleem veroorzaakt, voert u een zoekopdracht uit met uw programmanaam en Windows-versie. Misschien vindt u daar een benodigde oplossing. Het eenvoudig verwijderen van het programma is ook een goede oplossing, maar als je het wilt behouden, is het het beste om je opties uit te putten voordat je het weggooit.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer