Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een handleiding voor de “Video Scheduler Interne Fout” Blauw scherm des DoodsA Guide to the “Video Scheduler Internal Error” Blue Screen of Death Error

Foutnaam: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

Het lijkt erop dat je een Blue Screen of Death bent tegengekomen. Gelukkig was je slim genoeg om te documenteren welke fout het je gaf en keek je online naar informatie – en hier wordt je inzet beloond. Als u een eerdere versie van Windows gebruikt, ziet uw BSOD er ​​ongeveer zo uit:


VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR
Interne fout videoreplanner

Maar als u Windows 8 gebruikt, zag het er als volgt uit:


WORKER_INVALID
Een voorbeeld van een Windows 8 BSoD

Nu we dat uit de weg hebben gelaten, gaan we naar je VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR. Een Blue Screen of Death gebeurt wanneer uw computer iets tegenkomt dat niet weet hoe het moet worden verwerkt – dus schakelt het zichzelf uit en vertelt u wat dat probleem was om zichzelf te redden. Hoewel het een Blue Screen of Death wordt genoemd, is het probleem meestal niet zo ernstig en heeft het de neiging om niet opnieuw te verschijnen nadat je je computer weer hebt ingeschakeld. Als u hier echter bent, is dat waarschijnlijk niet het geval en wilt u weten wat het probleem veroorzaakt, zodat u het voor eens en altijd kunt oplossen.

Laten we beginnen met ervoor te zorgen dat dit een “echte BSOD” is. BSOD’s kunnen niet worden vervalst, maar ze kunnen worden veroorzaakt door iets anders dan wat het probleem lijkt te zijn – vaak door virussen, malware of slecht geconfigureerde programma’s. Als u AVG gebruikt, verwijdert u dat met hun hulpmiddel. Gebruik een ander antivirus om te controleren op virussen – persoonlijk raad ik Avast aan – en gebruik Malwarebytes om te scannen op malware. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn malware en virussen eigenlijk twee verschillende dingen. Als deze specifieke fout is begonnen na het installeren van een bepaald programma, moet u dat ook verwijderen.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, is het tijd om de kern van het probleem aan te pakken: je grafische kaart of, zoals we het liever noemen, de GPU. De GPU verwerkt alle dingen die u nu ziet op uw scherm en de VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR wordt veroorzaakt door een probleem in de stuurprogramma’s van die GPU.

Met stuurprogramma’s kunt u een apparaat dat op uw computer is aangesloten, laten werken. Een stuurprogramma voor uw toetsenbord bepaalt bijvoorbeeld welke letter op uw scherm wordt weergegeven wanneer u bijvoorbeeld op een bepaalde toets drukt. Ze zorgen ervoor dat alles werkt en als er een probleem is met de configuratie, heb je problemen met je systeem.

Het eerste dat u hoeft te doen, is achterhalen welke grafische kaart u op Start ( Windows Key + X in Windows 8) hebt geraakt, klikt u op Zoeken en typt u ‘ Apparaatbeheer ‘. In het menu ” Beeldschermadapters ” zou u de naam van uw grafische kaart moeten zien. Probeer het stuurprogramma te upgraden vanuit Windows en als dat niet werkt, gaat u naar de website van de fabrikant om het stuurprogramma zelf handmatig toe te passen. Het is ook een goed idee om andere verouderde stuurprogramma’s in uw systeem te upgraden en Windows Update te gebruiken om uw besturingssysteem te upgraden.

U kunt ook Driver Reviver gebruiken om uw grafische stuurprogramma automatisch bij te werken.

Zodra je al deze dingen hebt gedaan, zou je geen problemen meer moeten hebben. Als u hem echter nog steeds tegenkomt, moet u contact opnemen met Microsoft, uw videokaartfabrikant of een geregistreerde technicus om meer geavanceerde reparatiemogelijkheden te onderzoeken.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer