Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe de (0xc000007b) lossen Kan Error StartHow to solve the (0xc000007b) Unable to Start Error

Het niet correct starten van de fout is een applicatieprobleem in Windows-omgevingen en het kan een frustrerend probleem zijn. Maar het betekent niet noodzakelijk het einde van de wereld – of het einde van die specifieke toepassing. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een dergelijke foutmelding krijgt wanneer u een programma probeert uit te voeren, en met een aantal eenvoudige stappen voor probleemoplossing zou u goed op weg moeten zijn om het probleem op te lossen.

Wat de foutcode eigenlijk betekent

Die bepaalde foutcode verwijst naar een ongeldig afbeeldingsformaat. Wat de foutcode meestal echter betekent, is dat u probeert een programma uit te voeren dat is bedoeld om met een 64-bits Windows-besturingssysteem te werken, maar dat u alleen een 32-bits besturingssysteem hebt. Er zijn een aantal andere redenen waarom dit ook gebeurt, vooral als u weet dat u een 64-bits besturingssysteem hebt of het programma in het verleden hebt kunnen uitvoeren. Hier zijn enkele stappen voor probleemoplossing die u kunt volgen.

Foutoplossing (0xc000007b) voor programma’s die u eerder hebt uitgevoerd

Het eerste dat u moet doen is proberen uw computer opnieuw op te starten. Hoewel dit lijkt alsof het een veel te eenvoudige stap is om daadwerkelijk te werken, zou je verbaasd zijn hoe vaak het eigenlijk wel werkt. Als u uw computer opnieuw hebt opgestart en u de toepassing nog steeds niet kunt laden, kunt u naar de volgende stap gaan ..
Probeer het programma te verwijderen en opnieuw te installeren. Deze oplossing werkt vooral goed wanneer je het programma in het verleden hebt kunnen uitvoeren, maar op de een of andere manier niet meer kunt. Het is niet mogelijk om de foutcode correct te starten omdat een virus sommige van de bestanden op uw computer heeft beschadigd of verwijderd en heeft die toepassing voor de gek gehouden om u die foutcode te geven om het probleem te identificeren. Het is duidelijk dat als je een virus op je computer hebt, je dat ook moet repareren, anders kom je dezelfde of vergelijkbare problemen tegen met andere applicaties.

Hoe een applicatie te verwijderen

U kunt elk programma verwijderen door naar Start> Configuratiescherm te gaan en vervolgens Klassieke weergave te selecteren en vervolgens op het pictogram te klikken met de tekst Software (in Windows XP) of Programma’s & onderdelen (in Windows 7 & 8).

Accessing the Control Panel
Hoe kom je bij het configuratiescherm in Windows Vista of 7
U krijgt dan een lijst met applicaties te zien die op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt degene selecteren die u wilt verwijderen en “Installatie ongedaan maken” selecteren

Add-remove programs
Lijst met geïnstalleerde applicaties in Windows 8

Oplossen van problemen Fout (0xc000007b) voor nieuwe programma’s

Het is niet mogelijk om foutcode correct te starten, direct nadat u een nieuw programma hebt geïnstalleerd. Als dit het geval is, is het eerste dat u moet doen ervoor zorgen dat u de juiste versie van het programma voor uw Windows-omgeving hebt. Soms zijn de 64- en 32-bits versies van een programma hetzelfde, maar voor programma’s die dat niet zijn, wilt u uw systeem controleren om er zeker van te zijn dat u een 64-bits versie hebt. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan (door de stappen te volgen die we in de vorige stappen hebben vermeld) en vervolgens de optie ‘Systeem’ te openen. Er verschijnt een venster met de vraag of u een 64 of 32-bits versie van Windows hebt als u naar de regel met ‘Systeemtype’ kijkt.

32 or 64 bit Operating System
Hoe weet je of je een 32 of 64 bit besturingssysteem hebt
Als dat niet het probleem lijkt te zijn, moet u proberen uw computer opnieuw op te starten en het programma te verwijderen en opnieuw te installeren. Om een ​​of andere reden is de installatie mogelijk niet voltooid en moet een nieuwe installatie het probleem oplossen.
Als dat het probleem niet oplost, heeft de installatie mogelijk beschadigde bestanden en moet je proberen een ander exemplaar te vinden of contact opnemen met de leverancier van dat specifieke programma om te adviseren over wat je volgende stap moet zijn.
Een herstelschijf gebruiken om problemen op te lossen

Als u WIndows XP hebt, klikt u op START en vervolgens op RUN en typt u CMD waar de cursor zich bevindt. Er verschijnt een zwart blok en u kunt dan het commando CHKDSK / R typen. Als u WIndows 7 of Windows 8 gebruikt, kunt u eenvoudig CMD typen in het zoekvak wanneer u op Start drukt. Nadat u de opdracht CHKDSK / r hebt ingevoerd en op enter hebt gedrukt, wordt u om bevestiging gevraagd. Ga je gang en bevestig en herstart je computer. U zult waarschijnlijk uw besturingssysteem nodig hebben of een schijf herstellen wanneer de computer opnieuw opstart. Hierdoor kan het voor de app die u probeert uit te voeren mogelijk niet goed starten.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer