Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Hur löser (0xc000007b) inte att starta felHow to solve the (0xc000007b) Unable to Start Error

Det gick inte att starta rätt fel är ett applikationsproblem i Windows-miljöer, och det kan vara en frustrerande fråga. Men det betyder inte nödvändigtvis världens ände – eller slutet på den speciella applikationen. Det kan finnas flera anledningar till varför du får ett sådant fel när du försöker köra ett program och med några enkla felsökningssteg borde du vara väl på väg att kunna åtgärda problemet.

Vad felkoden betyder

Den specifika felkoden avser ett ogiltigt bildformat. Men vad felkoden brukar innebära är att du försöker köra ett program som är avsett att fungera med ett 64-bitars Windows-operativsystem, men att du bara har ett 32-bitars operativsystem. Det finns några andra orsaker till att det här kan hända också, särskilt om du vet att du har ett 64-bitars operativsystem, eller har kunnat köra programmet tidigare. Här är några felsökningssteg som du kan följa.

Felsökningsfel (0xc000007b) för program du har kört före

Det första du bör göra är att försöka starta om datorn. Även om detta verkar som om det är alltför enkelt för ett steg att faktiskt fungera, skulle du bli förvånad hur många gånger det faktiskt gör. Om du har startat om datorn och du fortfarande inte kan ladda programmet, kan du gå vidare till nästa steg.
Försök att avinstallera och installera om programmet. Denna lösning fungerar särskilt bra när du har kunnat köra programmet tidigare, men det kan på något sätt inte längre göra det. Det går inte att starta rätt felkod, eftersom ett virus har skadat eller raderat några filer på din dator och har lurat den applikationen på att ge dig den felkoden för att identifiera problemet. Självklart, om du har ett virus på din dator, så måste du fixa det också eller du kommer att stöta på samma eller liknande problem med andra applikationer.

Så här avinstallerar du en applikation

Du kan avinstallera något program genom att gå till Start> Kontrollpanelen och sedan välja Classic View och klicka sedan på ikonen som säger Lägg till / ta bort program (i Windows XP) eller Program och funktioner (i Windows 7 och 8).

Accessing the Control Panel
Så här kommer du till Kontrollpanelen i Windows Vista eller 7
Du kommer då att presenteras med en lista över program som är installerade på din dator. Du kan välja den du vill avinstallera och välj “Avinstallera”

Add-remove programs
Lista över installerade program i Windows 8

Felsökningsfel (0xc000007b) För nya program

Det går inte att starta rätt felkod efter att du har installerat ett nytt program. Om så är fallet måste du se till att du har rätt version av programmet för din Windows-miljö. Ibland är 64 och 32-bitarsversionerna av ett program desamma, men för program som inte är, vill du kontrollera ditt system för att se till att du har en 64-bitarsversion. Du kan göra det genom att gå till kontrollpanelen (genom att följa stegen vi listade i tidigare steg) och öppna sedan alternativet “System”. En låda kommer att berätta om du har en 64 eller 32-bitarsversion av Windows om du tittar på raden som säger “System Type”.

32 or 64 bit Operating System
Hur man berättar om du har ett 32 eller 64-bitars operativsystem
Om det inte verkar vara problemet, bör du försöka både starta om datorn och avinstallera och installera om programmet. Av någon anledning kan installationen inte ha slutförts, och en ominstallation ska fixa den.
Om det inte löser problemet kan det hända att installationen har skadade filer och du måste försöka hitta en annan kopia eller kontakta säljaren av det aktuella programmet för att få råd om vad ditt nästa steg ska vara.
Använda en återställningsskiva för felsökning

Om du har WIndows XP klickar du på START och sedan RUN och skriver CMD där markören är. Ett svart block kommer upp och du kan sedan skriva kommandot CHKDSK / R. Om du använder WIndows 7 eller Windows 8 kan du helt enkelt skriva CMD i sökrutan när du trycker på start. När du har skrivit in kommandot CHKDSK / r och trycker in, kommer det att be dig om bekräftelse. Fortsätt och bekräfta och starta om datorn. Du kommer sannolikt att behöva ditt operativsystem eller återställa skivan när datorn startas om. Det kan hända att det inte går att starta rätt fel för den program du försökte köra.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt