Hoe past ik de scaninstellingen aan in Privacy Reviver?How do I customize the scan settings in Privacy Reviver?

Privacy Reviver biedt verschillende opties om uw scaninstellingen aan te passen.

Standaard worden alle categorieën geselecteerd om te scannen, maar u kunt een optie in- of uitschakelen door het vinkje ervoor in of uit te schakelen.

Scangebieden aanpassen:

• Start Privacy Revive r
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Scangebieden
  • Schakel de verschillende gebieden die u wilt in- of uitschakelen in of uit
  • Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan

De verschillende categorieën van de scan worden hieronder toegelicht:

• Gebruiker en wachtwoord: het scant op gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn ingelogd in uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). U kunt ze onmiddellijk verwijderen en ervoor zorgen dat ze niet na elke sessie op uw computer blijven staan.
  • Profiel: beschermt tegen identiteitsdiefstal door te onthullen waar uw telefoonnummer, e-mail, fysiek adres en creditcardgegevens op uw computer zijn opgeslagen.
  • Browsergeschiedenis: Vink deze optie aan om websites die u hebt bezocht selectief te verwijderen of te vervangen en opgeslagen te blijven in uw browsergeschiedenis.
  • Chatgeschiedenis: met deze optie worden al uw chatlogboeken gescand die moeten worden opgeschoond om deze vrij te houden van privacyrisico’s
  • Cookies: zoekt op uw computer naar ongewenste cookies die erop worden gevonden. Dit zal u helpen beschermen tegen zowel agressieve adverteerders als kwaadwillende hackers.