Hoe download en installeer ik Privacy Reviver?How do I download and install Privacy Reviver?

Privacy Reviver is heel gemakkelijk te downloaden en te installeren.

• Klik hier om de download van Privacy Reviver te starten.
    Dit zal een prompt van uw browser oproepen die u vraagt of u dit bestand wilt downloaden en opslaan. Bevestig dat u wilt doorgaan.

• Zodra het downloaden is voltooid, opent u het bestand dat is gedownload (PrivacyReviverSetup.exe) . U zou dan een Windows-bericht moeten ontvangen waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen. Bevestig het installatieproces door op de knop “Ja” te klikken.
  • U zou nu het installatieprogramma van Privacy Reviver moeten laten draaien. Volg de instructies op het scherm om de installatie van Privacy Reviver te voltooien.
  • Nadat de installatie is voltooid, kunt u Privacy Reviver met succes starten en gebruiken op uw pc.