We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Wat Doet de Registreer Optimalisatie Functie van Registry Reviver? Schoffel use of IK het?Wat doet de Register Optimalisatie functie van Registry Reviver? Hoe gebruik ik het?

Het Windows Register is een belangrijk deel van uw Windows
Besturingssysteem. De Register Optimalisatie functie van Registry Reviver
helpt u het Windows Register geheel te defragmenteren en optimalizeren voor een vlekkeloze prestatie. Door de Register Optimalisatie regelmatig te gebruiken worden uw systeemprestatie verbetert en draait alles vlekkeloos. Hoe de Register Optimalisatie functie te gebruiken:

1. Open Registry Reviver
  2. Klik op Hulpmiddelen
  3. Selecteer Register Optimalisatie
  4. Klik op de Nu optimaliseren-knop

rr_reg_optimizer

U zult nu een voortgangsbalk zien die correspondeert met het defragmentatieproces.

Om het defragmenteer- en optimalisatieproces te voltooien, zal het zichzelf instellen om tijdens de volgende opstart van het systeem op te starten. Nadat het proces voltooid is, zal uw computer automatisch starten met het opladen van het Windows besturingssysteem.

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.