Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Er du fortsatt bruker Windows XP? Les våre Resultatene fra undersøkelsenAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Først av alt, takk til alle for svarene dine på vårt siste blogginnlegg om du fremdeles bruker Windows XP. Vi hadde over 30 svar, og vi har oppsummert resultatene nedenfor:

Av alle svarene fra folk som nevnte hvilket operativsystem de brukte:

18 Sa at de fortsatt brukte Windows XP.

3 Sa at de brukte Windows Vista.

3 Sa at de brukte Windows 7.

Så 75% av menneskene som svarte om operativsystemet de brukte sa at de brukte Windows XP. Vi synes dette er ganske overraskende, men når vi ser på grunnene til at det gir mening. De fleste som svarte sa at de ønsker å oppgradere til Windows 7, men de har ikke gjort det fordi kostnadene ved å kjøpe programvaren er for dyre, og de vil heller vente til de får en ny datamaskin og får Windows 7 med det. Noen få mennesker nevnte at hvis det ikke brakk, hvorfor fikse det! Dette er gode grunner, og vi forstår hvor du kommer fra, med prisen på datamaskiner som blir billigere og billigere, er det mer fornuftig å oppgradere hele PCen enn å oppgradere operativsystemet.

Vi bestemte oss for å undersøke de besøkende som kommer til nettstedet vårt, og hvilket operativsystem de bruker. Vi tok data samlet anonymt fra Google Analytics, og resultatene var ganske interessante. Nedenfor er en tabell over prosentandelen av de totale besøkende som bruker hvert av de tre siste operativsystemene fordelt på måned:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som du ser Windows XP dominerer størstedelen av trafikken som kommer til nettstedet vårt, men prosentandelen krymper hver måned; en årsak ville bli redusert eller nedkoblet tilbakekoblinger til nettstedet. Det ser også ut som en reduksjon i antall brukere som kjører Windows XP, skyldes økningen i brukere av Windows 7. Nedenfor er en annen tabell som viser prosentvis endring for antall personer som bruker hvert operativsystem i løpet av fem måneder:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som du kan se her er antallet Windows 7-brukere nesten doblet og viser at folk tar i bruk den nye versjonen av Windows med ganske rask hastighet. Windows 7 ble utgitt i oktober, det vil være interessant å se hvilken prosentandel av trafikken vår som kommer fra Windows 7 brukere på 1 års jubileum …. du må følge med på det.

De menneskene som sitter fast med Windows XP foreløpig til de oppgraderer, kan du prøve å skanne PC-en etter feil med Registry Reviver . Hvis du gjør det, kan du finne årsaken til flere problemer som fører til dårlig datamaskinytelse og krasjer

Når det gjelder vinneren av konkurransen, er vi glade for å kunngjøre at vinneren av gratis lisensen til et ReviverSoft-produkt etter eget valg er forfatteren av kommentar 21 som går under navnet David. Gratulerer David, og vi vil være i kontakt for å dele ut prisen din!

Når det gjelder resten av dere, vil vi gi deg en ny mulighet til å vinne en gratis lisens på ReviverSoft-programvaren. Bare fortell oss i kommentarene til dette innlegget hvilke typer tips du ønsker å se i de kommende innleggene fra oss. Vi ønsker å sørge for at vi alltid gir deg nyttig informasjon, og vi vil gjerne komme med tilbakemeldingene dine her!

Takk igjen for bidragene dine alle sammen!

ReviverSoft-teamet

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt