Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Joli OS – et flott alternativ til WindowsJoli OS – A Great Alternative to Windows

Joli OS – Et flott alternativ til Windows

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Hvis du har en PC som er ti år gammel eller mer, vil Windows Vista eller 7 ikke løpe på det, og Windows XP er bare ikke et moderne operativsystem. Heldigvis er det et alternativt OS der ute designet for virkelig gamle PCer, netbooks, student-PCer og så videre. Det heter Joli OS . Det er skybasert og veldig enkelt å bruke – påminner om hvordan en iPad-skjerm ser ut. Fordi det er skybasert, krever det at Internett kjører til enhver tid, så du vil kjøre kablet eller trådløst Internett til maskinen.

INSTALLERER JOLI OS

Installere Joli OS er super enkelt. Du har to alternativer: Du kan kjøre den sammen med hvilken versjon av Windows som er der, for å bytte mellom dem, eller du kan bli kvitt Windows helt og bare kjøre Joli OS. Neste uke skal jeg installere Joli OS på min sønns første PC.

Som alltid når du installerer et nytt operativsystem, må du være sikker på og sikkerhetskopiere alle filene dine først.

Langs Vinduer

For å installere sammen med Windows, gå hit og klikk på venstre nedlastningsknapp. Kjør installatøren og følg bare instruksjonene.

I stedet for vinduer

Å installere i stedet for Windows er litt vanskeligere. Du trenger en PC med CD-brennerprogramvare (Windows 7 har den innebygd) og en tom plate. Last ned ISO via høyre nedlastningsknapp her og brenne den til disk, og start den gamle PCen på nytt. Trykk F2 når det begynner å gå inn i BIOS, og endre oppstartsrekkefølgen for å starte opp fra CD først. Lagre og avslutt, og installasjonsprogrammet vil kjøre fra plate.

Denne metoden kan også utføres med en USB-minnepinne på minst 1 GB eller større. Sjekk denne siden for instruksjoner om hvordan du gjør det.

Etter at du har installert Joli OS

Når Joli OS er installert, vil du legge merke til at det er fargerikt og ikonbasert, akkurat som en iPad. Du har raske koblinger til ting som en nettleser og DropBox. Og hvis du slipper filer til DropBox fra hvilken som helst annen PC, vises de automatisk her. Joli OS er en forenklet versjon av Linux som ikke krever noen teknisk kunnskap overhodet … og det går veldig fort på selv de eldste PCene.

Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt