Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Er du fortsatt bruker Windows XP? – Forbered deg selvAre you still using Windows XP? – Prepare Yourself

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Hvis du leser denne artikkelen, er det sjansene for at du fortsatt bruker Windows XP på datamaskinen.

Microsoft slutter støtte for Windows XP i april 2014 . Virker som en lang vei, ikke sant? Det er datoen Microsoft vil offisielt avslutte støtten til Windows XP. Hvis det er noen sikkerhetsproblemer, driverendringer eller feilrettinger som må gjøres til XP etter det punktet, så dårlig – Microsoft vil ha flyttet på da. Dette vil gjøre XP usikre og til slutt ubrukelige for de fleste PC-brukere.

Det store problemet med dette er at vi ved ReviverSoft gjenkjenner at folk vil fortsette å bruke sine gamle PCer uten å måtte oppgradere. Og de fleste eldre PCer kan håndtere Windows XP, men bestemt kan ikke håndtere Windows Vista eller Windows 7.

Hva å gjøre?

Det er noen alternativer du har for å fortsette i løpet av april 2014 med PCen du har da.

1. Stol på Driver Reviver og Malware Protection

Selv om Windows Update ikke lenger fungerer tilstrekkelig på XP etter april 2014, kan du være trygg på at Driver Reviver vil ta sin plass, mer enn tilstrekkelig. Det er en god sjanse for at de fleste av de beste anti-malware-appene, som Malwarebytes Anti-Malware , vil fortsette å beskytte Windows XP på ubestemt tid, selv om Windows Security Essentials sannsynligvis ikke vil. Med en god brannmur på plass, Driver Reviver og Malwarebytes, bør du være beskyttet mot eventuelle rogue sikkerhetstrusler som Microsoft ikke lenger vil lappere.

2. Endre operativsystemet ditt

PCen din sannsynligvis ikke støtter Windows Vista eller Windows 7. Alt er ikke tapt. Se på en av de enklere Linux-installasjonene, som Ubuntu, som er veldig mye som Windows, og er designet for å være lett og fungerer på nesten hvilken som helst PC. Det er også veldig enkelt å installere og tar bare litt av en læringskurve sammenlignet med det du er vant til.

3. Billig oppgradering + Windows 7

Det er mulig at PCen din faktisk kan kjøre Windows 7 med litt arbeid på maskinvareenden. Prøv et billig dedikert skjermkort. Max ut RAM. Se om du tar ut CPUen og erstatter den med det beste som hovedkortet vil støtte. Hvis ingen av det er noe fornuftig, vær ikke bekymret for dette trinnet, men det er sannsynlig at slike oppgraderinger koster nesten ingenting ved en god elektronikkbutikk, og kan bli ferdig på en ettermiddag. Da vil du kunne gå videre til Windows 7 (eller Windows 8, for den saks skyld, da det kommer til å være bra før 2014).

4. En ny PC

Vi anser dette som en siste utvei, men hvis du må kjøpe en ny PC før april 2014, er det en god sjanse for at den kommer med Windows 7 eller Windows 8 allerede på den, og de to OSene vil bli støttet i mange år. Når alt annet feiler, fremtidig bevis ved å endre alt. Den gode nyheten er at du ikke trenger å bruke mye for å få en maskin som kan kjøre Win7 eller Win8 helt fint; og du vil kunne omstille din gamle maskin til å gjøre noe annet.

Uansett hvilken metode du velger, vil du være langt foran Microsoft når de bestemmer seg for å trekke pluggen på Windows XP. Det er fortsatt millioner av deg over hele verden som bruker Windows XP, og det bidrar til å være forberedt.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt