Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

12 gode grunner til å oppgradere til Windows 812 Great Reasons to Upgrade to Windows 8

Klar til å oppgradere til Windows 8?

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Du har en PC som er i stand til å kjøre Windows 8. Men skal du oppgradere den 26. oktober? Her er 12 grunner til at du kanskje vil vurdere en oppgradering til Windows 8:

Utvidet Service og Support
Hovedstøtte (gratis) støtte for Windows XP endte 14. april 2009. Utvidet støtte slutter 8. april 2014. Etter denne datoen stopper Microsoft sikkerhetsoppdateringer, noe som betyr at XP vil være usikkert å bruke. Gratis støtte for Windows Vista endte april 2012, og utvidet støtte slutter april 2017. For de som vil ha både støtte og sikkerhet i lang tid, er det viktig å holde seg oppdatert med Microsofts nyeste versjon av Windows.

Moderne utseende og følelse
Det panelformede “Metro” -grensesnittet i Windows 8 er et radikalt skifte fra tidligere versjoner, og er en nikk mot tablett- og telefon-operativsystemer – lyse, klare knapper, vekt på grafikk i stedet for tekst, og så få menyer som mulig. Denne mer brukervennlige designen er ment å appellere til et stort publikum i alle aldre og ferdighetssett.

Microsoft Office 2013
Microsoft har kunngjort at den kommende nye versjonen av Office bare vil fungere med Windows 7 og Windows 8. Også bare Windows 8-versjonen vil være Metro-stylet. Det er godt å ha nyere versjoner av viktige programmer som Office, fordi nye funksjoner og filformater blir introdusert som kan være uforenlige med eldre versjoner.
Office 2013 er også standard for å lagre filer på SkyDrive-cloud-tjenesten, noe som betyr at det er enkelt å få tilgang til dokumentene dine uansett hvor du er.

Tunnelversjoner av andre apper
Nettlesere som Google Chrome og Mozilla Firefox er bare noen få av programmene som kommer inn på Metro-design. Og du trenger Windows 8 til å bruke disse nye designene. De som har Windows 7 eller tidligere, vil bli sittende fast med det gamle brukergrensesnittet, som naturlig nok ikke får så mye oppmerksomhet, og kan til og med bli utgått til slutt.

Microsoft Office 2013 fungerer bare i Windows 7 eller 8.

Device Matching
Hvis du har en Windows-nettbrett eller en Windows-telefon produsert sent i 2012, vil du ha Windows RT, den mobile versjonen av Windows 8. Utseendet på RT er nesten identisk med Windows 8, og appene kan synkronisere mellom forskjellige enheter. Hvis du har en lignende brukeropplevelse gjennom alle enhetene dine, trenger du Windows 8.
Også “dashbordet” eller hovedskjermbildet i Windows 8 ligner på en Xbox 360, og har vært den måten siden desember 2011, slik at de som gjør mye konsollspill, vil finne mye kjennskap.

Raskere oppstartstid
Dette diagrammet viser at Windows 8’s kald oppstartstid (oppstart fra en nedleggelse uten dvalemodus eller sove PC) er betydelig lavere enn Windows 7-er. Resumere fra dvalemodus eller søvn er også veldig rask. De fleste av oss ønsker å starte PCene våre og gå raskt, og Windows 8 gjør det.

Det er billig
Gjennom januar 2013, hvis du oppgraderer Windows 8 fra Windows 7, Windows Vista eller Windows XP, er det $ 40. Det er betydelig billigere enn tidligere Windows-oppgraderinger, så det er greit å hoppe på tilbudet mens du kan. Denne kampanjen inkluderer også et gratis Windows Media Center-tillegg.

Støtte for berøringsskjerm
Hvis du tilfeldigvis har, eller planlegger å kjøpe, en berøringsskjerm, er Windows 8 laget for det. Med den store fliserbaserte designen i stedet for tekstmenyer, er det lett å komme til hvor du vil gå. Touchscreen LCD-skjermer bør falle i pris ettersom etterspørselen går opp, noe som gjør dem til et mer mulig alternativ for de fleste av oss.

Windows Store
I likhet med en App Store på en nettbrett eller telefon, er Windows Store integrert i Windows og lar deg laste ned gratis og betalte apper som deretter installeres sømløst. Det er en mye mer brukervennlig måte å utvide Windows.

Tilbakestill og oppdater
Installere om Windows kan være en vanskelig prosess før nå. Windows 8 tilbyr to løsninger med én klikk: Tilbakestill og Oppdater . Tilbakestill fjerner alt fra din PC og gjenoppretter Windows, i utgangspunktet gjenoppretter det til fabrikkinnstillingene. Oppdatering beholder alle dine data, innstillinger og apper, og gjenoppretter Windows på toppen av det. Rått.

Windows Store er integrert i Windows 8.

Windows til Go
Vi vet ennå ikke mye om denne funksjonen, men du kan tilsynelatende lagre en versjon av Windows 8 på en 32 GB eller større USB-pinne og inkludere alle viktige dokumenter og innstillinger på den. Deretter kan du kjøre den bærbare Windows på hvilken som helst PC med Windows 7 eller Windows 8 på den og gi din erfaring med deg. Dette høres ganske nyskapende ut, og vi kan ikke vente å prøve det ut.

Cloud Sync
Vi nevnte skystøtten for Office ovenfor, men Windows bruker også skyen … for å synkronisere alle passordene og innstillingene dine når du logger på PCen. På den måten kan du ha flere PCer som alle er synkronisert enkelt. De som bruker Google Chrome, vet hvor nyttig en funksjon er.

Tre grunner til å holde av når du oppgraderer til Windows 8

Det er spesielle tilfeller der du kanskje vil vente en stund på Windows 8. Du kommer dit etter hvert, bare ikke på startdato.

Windows Media Center ikke lenger inkludert
Hvis du spiller mange DVDer eller Blu-Stråler via PCen, bør du vite at Windows Media Center ikke følger med Windows 8, men må kjøpes som tillegg. Men hvis du kjøper Windows 8 som en oppgradering før januar 2013, får du Media Center gratis.

Planlegger å få en ny PC + Windows 8 senere
Selv om folk som kjøper Windows 7-PCer innen utgangen av januar 2013, kan få en Windows 8-oppgradering for $ 15, vil du kanskje vente til gode Windows 8-PCer er tilgjengelig i slutten av oktober eller november 2012. Full pris på Windows 8 er ikke vanligvis inkludert i prisen på PCen, da PC-produsenten kjøper operativsystemet til en betydelig rabatt. Dette betyr at hvis du kjøper en PC som har Windows 8 på den, sparer du penger.

Ditt firma vil ikke la deg
Ofte vil bedrifter vente litt tid før de oppgraderer alle sine PCer til det nyeste Microsoft-operativsystemet. Det er kompatibilitet, testing og sikkerhetsproblemer for å trene, og selskaper kan bevege seg sakte. Alt som betyr at du kan være fast med din nåværende versjon av Windows på jobben en stund lenger.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt