Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Styre Windows 8 med en styreflateControlling Windows 8 with a Trackpad

Multitouch-funksjonaliteten til Trackpad har blitt en viktig del av mobil- og bærbar datamaskin, og integrering i Windows 8 gir mer produktivitet og nytelse. På samme måte som du berører og manipulerer fliser, apper og menyer over Windows 8-berøringsskjermen, kan du enkelt gjøre det samme med bevegelser som brukes på overflaten av styreflaten. Noen av standardbevegelsene som gir denne multitouch-funksjonaliteten, inkluderer:

Klemme zoom – Gjør ved å bringe fingrene sammen over sporbanen, slik at denne gesten kan du umiddelbart zoome inn eller ut på tekst eller bilder.

Pan og rulle – Du kan bla horisontalt over appfliser ved å dra to fingre fra venstre til høyre på styreflatenes overflate eller omvendt i en panorering. Rulling innebærer å dra de to fingrene opp og ned.

Charms – Ved å skyve innover fra høyre kant av styreflaten kommer du opp med Charms-linjen, den grunnleggende operasjonsmenyen til Windows 8. Her finner du viktige ikoner og Windows 8-funksjoner for Søk, Del, Start, Enheter og Innstillinger, slik at du får full tilgang og kontroll til enheten.

Switcher – Tilgang ved å skyve en finger fra venstre kant av styreflatenes overflate, Med App Switcher kan du bytte mellom løpende apper og også få dem til synlige skjermposisjoner. Med to eller flere apper som kjører i samtidig visning, kan du forstørre den ene eller den andre med et enkelt fingeravtrykk.

App Bar – For alle programmer som kjører, kan du ta med App-baren til overflaten ved å skyve fingeren fra toppen av Appen. Applinjen er programmets meny eller navigeringslinje og gir tilgang til de primære funksjonene.

Roter – Gir deg mulighet til å rotere et bilde, slik at du får mer kontroll i et bilde eller en tegning.

Egen utvikling

Flere produsenter tilbyr proprietære mus og pekeputer som inneholder gestegenskap. Logitech har flere trådløse musemodeller som tillater vertikal og horisontal rulling som etterligner berøringsskjerm og styreflate metoder. Maskinvaregenveier er aktivert som tillater en eller to enkelt- eller dobbeltkraner som kan få deg tilbake til startskjermen, bytte applikasjoner eller automatisk gå til det tradisjonelle skrivebordet. Logitechs trådløse berøringsplate gjør det mulig å kontrollere en fingermarkør og høyre og venstre enkeltkraner som etterligner høyre og venstre museknappkontroller.

Controlling Windows 8 with a Touchpad
Et eksempel på Logitechs konfigurasjonsskjerm.

Synaptics gir berøringsputer – ClearPad-serien – som presenterer flere kategorier av bevegelser. De inkluderer enfinger mus / markør kontroll, høyreklikk, to-finger rulling og klype zoom, og swipes fra høyre kant, toppkanten og venstre kant. Selskapets produkter serverer Dell, HP og Lenovo blant flere produsenter.

Controlling Windows 8 with a Touchpad
Synaptics tilbyr flere nye bevegelser på sine pekeputer.

Overfølsomme sporbaner

For mange bevegelser som kan være overfølsomme, kan deres berøringsfunksjoner finjusteres og styres ved å få tilgang til musens innstillinger som kan finnes via kontrollpanelet eller ved å søke. Flere modeller tillater deg å justere følsomheten til zoom-nakkestillingen, mens andre lar deg deaktivere en eller flere bevegelser.

Asus har et smart gestusvindu akkurat for dette formålet. Den er tilgjengelig via pekefeltikonet på oppgavelinjen nederst på Windows 8-skrivebordet. På nyere Lenovo- bærermodeller, gjør et søk etter Ultranav-fanen for å få tilgang til styrefeltfunksjoner. Det er et ultranav-ikon nederst til høyre på skjermen.

Det er mye pågående forskning og ombygging for å forbedre styretrykkdrivere for enda bedre gestekontroll. Hold deg oppdatert på Windows-oppdateringer og de fra produsenter for de siste endringene. Ved å holde seg oppdatert med dagens nyheter, vil du oppdage at teknikkene for trådløs styringsteknologi kontinuerlig utvikler seg med mye innspill fra brukere som er begeistret av de nye funksjonene.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt