Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Sette opp multitouch styreflater i Windows 8Setting Up Multitouch Trackpads in Windows 8

Windows 8 er det første store operativsystemet (OS) for enhver datamaskin som er utviklet spesielt for en berøringsbasert enhet. Windows 8 er tungt basert på den tidligere versjonen av Windows Mobile-operativsystemet, med den sterke bruken av fliser og andre skjermer for å enkelt finne informasjon på enheten. Men mens det nye operativsystemet er utviklet for å fungere med berøringsskjerm-enheter, krever bærbare datamaskiner fortsatt bruk av trackpads for å kunne utføre en rekke valg. På grunn av dette er det nødvendig å vite hvordan du kan endre, aktivere og konfigurere bruken av styreflaten på en Windows 8-datamaskin.

Vær også oppmerksom på at nedenstående instruksjoner gjelder for en moderne multitouch-pute, og vil ikke fungere på eldre sporbaner.

innstillinger

For å begynne, åpne snarveien for sporveiledningsinnstillinger på Windows-skrivebordet. Når du er der, klikker du på Input i venstre hjørne. Dette bringer opp tastaturet og styrefeltinformasjonen til visning. På inntastingsfanen må du flytte skyveknappen til enten på eller av, for å slå på og aktivere styreflaten på Windows 8-datasystemet. Dette gjør det mulig for styreflaten og lar deg begynne å bruke den på datamaskinen.

Vær oppmerksom på at instruksjonene ovenfor fungerer for de fleste modeller av styreflaten, men produsenten kan ha en annen konfigurasjonsmetode. Se dokumentasjonen til din bærbare datamaskin for mer informasjon.


Konfigurasjonen av Windows 8-styreflaten.

Trackpad Gestures

Du kan også endre bevegelsene på styreflaten, avhengig av hva du vil at styreflaten skal gjøre. I det samme innstillingsvinduet som ovenfor, øverst på skjermen, er det tre alternativer: rullehastighet , dobbeltklikkhastighet og pekerhastighet . Hvis du finner at rullefunksjonene på berøringsplaten beveger seg enten for fort eller for sakte, kan du endre denne funksjonen. Du kan også kontrollere hvor raskt pekefeltet dobbeltklikker, og hvor raskt pekeren beveger seg og reagerer på bevegelsene dine med pekerenhastighetsalternativet.

Fingerkommandoer

Én fingerkommandoer

Derfra, på venstre side av skjermen, kan du endre funksjonene til enfinger-, tofinger-, trefinger- og firefingerbevegelser. Med enfingerbevegelser har du muligheten til å trykke, dra og slipp og bla. Du kan enten velge eller deaktivere disse alternativene, avhengig av hva du liker med enheten og hva som er behagelig. Dra og slipp og rullefunksjonene har begge tilleggsinnstillinger du kan endre, som er plassert til høyre for oppføringene.

To fingerkommandoer

Med tofingerbevegelser har du muligheten til å trykke, bla, zoome inn og ut og rotere. Igjen, bare sjekk hvilke funksjoner du gjør og ikke vil ha. Tapping og scroll-funksjonene har begge tilleggsalternativer oppført til høyre for innstillingene, hvis du vil ha flere alternativer tilgjengelig for deg.

Tre og fire fingerkommandoer

Når det gjelder trefinger- og firefingeralternativer, er det bare en funksjon tilgjengelig for hver. Begge tre- og firefingeralternativene har en sveipefunksjon som kan konfigureres av og på, avhengig av hva som er ønsket.

Hvis du har funnet ut at disse funksjonene ikke er på Windows 8-datamaskinen din (minst ikke alle), må du laste ned de nyeste Elan- eller Synaptics-driverne på datasystemet. Når du har lastet ned driveren til datamaskinen, trenger du bare å følge gjennom installasjonsmeldingene for å fullføre installasjonsprosessen og vente på at datamaskinen skal starte på nytt. Deretter kan du endre konfigurasjonen av Windows 8-styreflaten og begynne å bruke maskinvaren som du virkelig vil bruke den.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt