Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Använd din bärbara dator som en stationär datorUsing your Laptop as a Desktop Replacement

Illustration: Gordon McAlpin

Här är scenariot: Du vill bara ha en dator. Men du alternerar att vara hemma mycket och vara på ditt skrivbord hemma. Du vill ha en maskin som kan göra båda jobben. Ange den bärbara datorn som skrivbordsbyte.

Du behöver inte längre de skrymmande dockorna eller kontaktlådorna för att kunna använda din bärbara dator på hemmakontoret. Bara några enkla hårdvaror och du glömmer snabbt att du använder en bärbar dator alls.

ÖVERVAKA

När du använder din dator hemma, kommer du att vilja ha en större skärm än vad den bärbara datorn kan. Du kan använda din befintliga bildskärm, förutsatt att den fortfarande fungerar, eller få en billig LCD-skärm för $ 150 eller mindre.

Om din bärbara dator är nyare än ett par år gammal, och även för din bildskärm, kanske du kan ansluta de två av dem tillsammans med HDMI. Få en billig kabel på NewEgg.com och undvik de dyra, eftersom det inte finns någon skillnad.

Annars kommer en VGA-kabel att göra, eftersom nästan alla bärbara datorer kan mata ut sin video via en sådan kabel. Se till att du får rätt stift. Räkna antalet stift på VGA-kontakten på både din bärbara dator och din skärm, och använd antingen en kabel som du har, eller köp en. Om den du har har inte rätt antal stift, tvinga inte det! Du kommer att bryta något, och det kommer inte fungera.

Se till att du ställer in bildskärmen ordentligt i kontrollpanelen så att den bara använder monitorn och inte utökar skrivbordet från din bärbara dator. Det finns inget mer irriterande än att ha föremål på en av dina två skärmar som du inte kan flytta av eftersom locket är stängt.

KEYBOARD & MOUSE

När du använder en bärbar dator som en skrivbordsbyte är det en bra idé att köra ett separat tangentbord och en mus, så att du kan stänga locket på den bärbara datorn och fortfarande har full kontroll över maskinen. Du kan använda någon gammal USB-mus och tangentbord; För en snyggare idé, leta efter ett Bluetooth-tangentbord och en mus. Det är lite dyrare, men med färre sladd gör det en skillnad.

INTERNET

Varför stör med Wi-Fi på din anslutna bärbara dator när du kan få trådbundna hastigheter? Kör en Ethernet-kabel från din router eller gateway direkt till din bärbara port för mycket snabbare hastigheter.

ENERGIHANTERING

Medan den bärbara datorn är inkopplad och fungerar som din primära maskin, finns det ingen anledning att begränsa strömmen. Klicka på batteriikonen i systemfältet och kontrollera att strömplanen är inställd på högprestanda. Glöm inte att sätta tillbaka den till Strömsparare (eller Batteri Optimizer) när du är på språng.

Tar det på väg

När du behöver ta ditt kontor med dig på vägen, ställ in strömhanteringen som jag nämnde i ovanstående stycke, koppla försiktigt bort den från skärmen, stäng sedan av Bluetooth för att spara batteri eller koppla ur USB-tangentbordet och musen. Lämna extra på ditt skrivbord och ta bara din maskin och strömförsörjning. Se till att du har Battery Optimizer igång så att du får så mycket batteritid som möjligt tills du återgår till ett uttag. När du är redo att återvända, koppla in kringutrustningna igen! Enkel. Vem behöver två maskiner? Du kan nu använda din bärbara dator som skrivbordsbyte!

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt