Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till den FÖRSÖK EXECUTE OF noexecute MINNE Blåskärm felA Guide to the ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY Blue Screen of Death Error

Felet “ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY” BSOD (Blue Screen of Death) visas under initieringen av operativsystemet när en enhetsdrivare försöker utföra ett program från ett icke-exekverbart område i minnet. Operativsystemet har fördefinierade områden i minnet för lagring av data, vilket är den icke-körbara delen och det körbara området där program får köras. I det här BSOD-felet har en felaktig drivrutin försökt att köra ett program från den icke-exekverbara sektionen i minnet, vilket resulterade i systemavstängning för att upprätthålla datorns säkerhet och stabilitet. Ett fel i RAM (Random Access Memory) kan också orsaka detta BSOD-fel.

Detta BSOD-fel är också känt som “ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY” och “Windows STOP 0x000000FC”. Det visar ett felmeddelande som informerar användaren om att avstängningen är implementerad för att förhindra skador på systemet och kan visas som:

ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY

Du kan fixa BSOD-felet “ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY” med RAM (Random Access Memory) för skadade filer och fel. Du kan göra detta genom att använda en programvara för minnetestning eller genom att använda Windows Memory Diagnostic Tool. För att göra detta, klicka på Start-menyn, skriv mdsched.exe i dialogrutan och tryck på ENTER. Du kommer att bli uppmanad av programmet att välja alternativen för att kontrollera RAM, och hur minneskontrollen kommer att visas på skärmen. Om ett fel upptäcks måste du byta ut felaktigt RAM.

För att lösa BSOD-felet som kan bero på en felaktig drivrutin, kontrollera från officiella nedladdningswebbplatser om den installerade drivrutinen är den senaste versionen, särskilt för chipset och videoenheter. Om inte, kan du uppdatera drivrutinen eller avinstallera den felaktiga drivrutinen och ersätta den med en uppdaterad version.

Underhålla uppdaterad operativprogramvara hjälper till att förhindra BSOD-fel. Du måste installera de senaste programuppdateringarna från Windows, inklusive de som inte är kritiska för systemet. För att göra detta, använd din webbläsare för att komma åt Windows Update och installera program manuellt genom att följa anvisningarna och uppmaningarna.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt