Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till AUDIT FAILED Blåskärm felA Guide to the AUDIT FAILED Blue Screen of Death Error

Felet “AUDIT FAILED” BSOD (Blue Screen of Death) kan visas under initialiseringsprocessen för Windows XP, när alternativet CrashOnAuditFail är på. Det betyder att systemet misslyckades när det försökte utföra en säkerhetsrevision. Den här händelsen händer när säkerhetsloggen ny har nått den angivna maximala loggstorleken och tillåter inte att logga in av revisionsinformation.

Det här BSOD-felet visas också under initialiseringsprocessen för Windows 2000, NT och Server 2003 om systemet är konfigurerat med alternativet Överskriv inte händelser eller när alternativet som valts för händelsepakning är Överskrivningshändelser äldre än (X) dagar. Dessa inställningar förhindrar loggning av revisionsinformation när säkerhetshändelseloggen är full.

Detta BSOD-fel är också känt som “AUDIT_FAILED” och “STOP 0xC0000244”. Vissa användare av Windows XP har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

För att lösa BSOD-felet “AUDIT FAILED” i Windows XP måste du uppdatera systemet genom att installera XP-service packet som adresserar problemet. Du kan också lösa problemet genom att använda Registerredigeraren, men processen måste göras genom att skapa en parallellinstallation av Windows XP till en annan hårddisk eller mapp, eftersom eventuella fel som uppstått under denna procedur kan kräva att du installerar om operativsystemet igen .

För att lösa problemet, starta Registereditorn genom att klicka på Start-knappen, klicka på Kör och skriv regedit i sökrutan och tryck på Enter. Markera HKEY_LOCAL_MACHINE med markören och klicka sedan på Ladda Hive på Arkiv-menyn. Efter att du öppnat registerhive, skriv Alternativ när du får prompten att ange ett namn.

När HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate \ ControlSet001 \ Control \ Lsa visas i fönstret, dubbelklickar du på undernyckeln CrashOnAuditFail i rutan till höger, redigerar den genom att ändra värdet från 1 till 0 och klicka sedan på OK. När du har gjort den här ändringen måste du klicka på HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate, klicka på Unload Hive på File-menyn och starta om systemet.

Du kan behöva upprepa processen med ControlSet002, ControlSet003 och andra kontrollsatser för fullständig upplösning av detta BSOD-fel.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt