Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till uppstart i safemode NETWORK Blåskärm felA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE NETWORK Blue Screen of Death Error

Felet “BOOTING IN SAFEMODE NETWORK” BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Det innebär att datorn startar i Säkert läge och med nätverk tjänster, men många andra tjänster är inte tillgängliga. Det stänger av systemet och kräver en omstart för att förhindra skador och förlust av data.

BSOD-felet orsakas oftast av skadade eller skadade filer, till exempel skadade systemfiler som leder till startfel. Korrupta systemfiler beror på ofullständig avinstallation av program, ofullständiga programinstallationer, återställning av systemet från skadlig programvara och spionprogramangrepp och användning av felaktiga metoder vid radering av program och installerad hårdvara.

Detta BSOD-fel är också känt som “BOOTING_IN_SAFEMODE_NETWORK” och “STOP 0x000000A9”. Vissa användare av Windows OS har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa “BOOTING IN SAFEMODE NETWORK” BSOD genom att manuellt redigera Windows-registret för att radera den skadade filen som orsakar felet. För att göra detta måste du starta registret genom att klicka på Start och skriva regedit i sökrutan och tryck sedan på Enter. Öppna mappen HKEY_LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Windows och mappen Aktuell version genom att använda piltangenterna. Klicka på mappen Kör och klicka på Com Error Number: 0x000000A9 filen. Tryck på Delete Com Error Number: 0x000000A9 för att ta bort filen som orsakar BSOD-felet och starta sedan om datorn.

Du kan också försöka ladda den senast kända bra konfigurationen för att lösa BSOD-felet, vilket är ett återställningsalternativ för alla versioner av Windows. För att komma åt menyn Windows Advanced Options, måste du starta datorn och trycka på F8-tangenten innan Windows-logotypen visas på skärmen. Använd pilknappen för att markera Senast känd bra konfiguration och tryck sedan på Enter.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt