Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till uppstart i safemode MINIMAL Blåskärm felA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL Blue Screen of Death Error

Felet “BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL” BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Denna fel resulterar i att datorn startas i ett säkert läge utan nätverksanslutningar och andra tjänster, och datorns abrupta avstängning för att förhindra skador och förlust av data.

BSOD-felet orsakas oftast av skadad eller skadad Windows-systemfil. Korrupta systemfiler kan bero på exempel som en återställning av systemet från skadlig programvara och spionprogramattack, ofullständig avinstallation av program, ofullständiga programinstallationer, användning av felaktiga metoder vid radering av program och kringutrustning.

Detta BSOD-fel är också känt som “BOOTING_IN_SAFEMODE_MINIMAL” och “STOP 0x000000A8”. Vissa användare av Windows OS har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

För att lösa “BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL” BSOD-felet i Windows kan du använda Systemåterställning-funktionen i Windows som tillåter användare att återställa datorn till ett tidigare datum eller tidigare tidpunkt för att återställa från systemfel. Det låter dig ångra systemändringar utan att påverka dina personliga filer.

För att utföra systemåterställning, klicka på Start och skriv Systemåterställning i sökrutan och klicka sedan på Systemåterställning från listan med resultat. Du kan också komma åt Systemåterställning genom att klicka på Start-knappen, Alla program, Tillbehör, Systemverktyg och välj Systemåterställning. Markera alternativet Återställ min dator till en tidigare tid från listan med alternativ och klicka sedan på Nästa. Du måste följa anvisningarna och instruktionerna som visas i dialogrutan och låta datorn slutföra restaureringen till den valda återställningspunkten. Du måste starta om datorn när systemåterställningsprocessen är klar.

Du kan också lösa detta BSOD genom att ladda ner ett reparationsverktyg som automatiskt ska skanna och fixa identifierade fel.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt