Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blåskärm felA Guide to DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death Error

Felet DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER indikerar att en drivrutin har skickat en ogiltig parameter till en C-runtime-funktion. Detta orsakas oftast av en drivrutinsenhetsdrivrutin eller en felaktig ansökan.

DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER

Det första förfarandet vid felsökning av det här felet är att se till att Windows är uppdaterad. Här är en videoblogga som vi skrev om att köra Windows Update

Om felet fortsätter att vara yta även efter uppdateringen, försök sedan avinstallera eller rulla tillbaka alla nyligen installerade program. Så här avinstallerar du programvara som du har installerat. Om felet inte längre kvarstår har du din lösning. Om emellertid programvaran är något som du verkligen behöver så rekommenderar jag att du letar efter en nyare version av programmet, prova alternativ eller kontakta utvecklaren för att meddela dem om problemet.

Det tredje steget i felsökning av felet med tanke på om de tidigare stegen inte fungerade är att uppdatera eller rulla tillbaka alla drivrutiner. Detta kan göras via Enhetshanteraren i Kontrollpanelen eller genom att besöka webbplatser för tillverkarna av varje maskinvara på din dator. När du har tillgång till Enhetshanteraren ( här är hur ) område, klickar du bara på hårdvara misstänks källan till felet, högerklicka, välj Egenskaper och på fliken Drivrutin antingen klicka på Uppdatera drivrutin eller Återställ tidigare drivrutin. En metod för att bestämma exakta drivrutiner som orsakar felet är genom användning av en kärnfelsökare som vanligtvis installeras via Windows Software Development Kit (SDK) som tilläggsprogramvara under Felsökningsverktyg för Windows . Felsökaren kan komma åt kraschdumpfilerna och bestämma källan till felet genom kod. Denna metod är vanligtvis reserverad av avancerade användare.

Ett enklare sätt att uppdatera och återställa drivrutiner är att använda ett drivrutinsverktyg som Driver Reviver . Den kontrollerar tillgängliga uppdateringar och stabila versioner av drivrutinerna som är kompatibla för systemet. Efter uppdatering av drivrutinerna starta om systemet.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt