Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Min PC bliver for varmt! Hvad kan jeg gøre?My PC is Getting too Hot! What Can I do?

Så bliver din pc for varm til at håndtere?

PC Is Too Hot
Illustration: Gordon McAlpin

Din pc bliver varm, og det kan være dårligt! Her er hvad du kan gøre ved det.

Hvordan blev det varmt?
Computere bruger elektricitet, og at elektricitet øger temperaturen på nøglekomponenter, der genererer varme, hvilket øger temperaturen endnu mere. Nogen tid bliver dine pc’er dele for varme til at fungere korrekt, og enten lukkes automatisk, afhængigt af den del, eller helt nedbrydes, aldrig at arbejde igen. Det er ikke gode nyheder.

Hvis du ikke har tilstrækkelig central luft eller et dedikeret væg klimaanlæg i varme sommermåneder kan det betyde en PC, der hurtigt overophedes. Også at holde ventilationsdækkene dækket (som at have et tæppe eller en pude over en bærbar computer, mens den kører) kan hurtigt føre til varmetab.

Endelig, hvis din fan holder op med at arbejde, bliver for støvet eller bliver blokeret af noget, det vil også skade. De fleste pc’er har i dag flere fans i dem. En eller flere for hele pc’en, en oven på CPU’en , og endda en lille til videokortet. Laptops har endda små fans i dem nogle gange for at holde maskinen kølig. Hvis du har bemærket, kan bærbare computere blive varme på dit skød. De har bare ikke så avanceret et kølesystem som et skrivebord har.

OPBEVAR DET KØL
Så hvad kan du gøre for at holde pc’ens temperatur nedad, især i løbet af denne årstid? Rengør indersiden af ​​din pc ved hjælp af trykluft for at få alt støv ud, eller brug kun tørre håndklæder. Sørg for, at blæseren er helt fri for støv og obstruktion og ikke brummer når den kører. Sørg for, at luften er kølig og cirkulerer godt i lokalet, som dine pc’er er i. Og bloker ikke nogen ventilation med møbler eller andet.

AVANCERET METODER
Nogle mennesker med pc’er, der kører specielt varmt, installerer flydende køling eller andre metoder for at holde deres stationære pc kølig. Stadig andre vil have køleanordninger til deres bærbare computere, der hviler på bunden af ​​maskinen. Overvej kun den flydende køling, hvis du kan klare tid og kræfter, men den bærbare enhed er en god ide for alle, der bekymrer sig om, at deres bærbare computer løber for varmt.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet