Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Oma tietokone alkaa olla liian kuuma! Mitä voin tehdä?My PC is Getting too Hot! What Can I do?

Joten tietokoneesi on liian kuuma käsitellä?

Tietokoneesi kuumenee, ja se voi olla huono! Tässä voit tehdä sen.

MITÄ ON HOT?
Tietokoneet käyttävät sähköä ja sähkön aiheuttama lämpötila nostaa lämpöä, mikä nostaa lämpötilaa entistä enemmän. Hieman pian tietokoneesi osat ovat liian kuumia, jotta ne toimisivat oikein ja joko sammutetaan automaattisesti, riippuen osasta tai hajoavat kokonaan, eivät koskaan toimisi uudelleen. Tämä ei ole hyvä uutinen.

Ei ole riittävästi keskitettyä ilmaa tai erillistä seinän ilmastointilaitetta kuumina kesäkuukausina, joten tietokone voi nopeasti ylikuumentua. Myös kannen peittäminen (kuten peitteen tai tyynyn kannettavan tietokoneen ollessa käynnissä) voi nopeasti johtaa lämpövaurioihin.

Lopuksi, jos faniisi pysähtyy, se tulee liian pölyiseksi tai jumittuu jotain, joka myös vahingoittaa. Useimmilla tietokoneilla on näinä päivinä useita puhuttimia. Yksi tai useampi koko PC: lle, yksi CPU : n päällä ja jopa pieni näytönohjain. Kannettavat ovat jopa pieniä puhaltimia, joskus pitää koneen jäähtyä. Jos olet huomannut, kannettavat tietokoneet voivat kuumentua sylissäsi. Heillä ei ole vain edistyksellistä jäähdytysjärjestelmää kuin työpöydällä.

KEHITTÄMINEN ON COOL
Joten mitä voit tehdä PC: n lämpötilan pitämiseksi alas erityisesti tämän vuoden aikana? Puhdista tietokoneen sisäpuoli paineilman avulla, jotta kaikki pöly poistuu, tai vain kuiva pyyhkeet. Varmista, että puhallin on täysin pölystä ja tukkeutumisesta, eikä se häiritse, kun se kuluu. Varmista, että ilma on viileä ja liikkuu hyvin huoneessasi tietokoneesi mukana. Älä estä tuuletusaukkoja huonekaluilla tai muulla tavoin.

EDISTÄVÄT MENETELMÄT
Jotkut ihmiset, joilla on erityisen kuuma tietokone, asentavat nestejäähdytyksen tai muita menetelmiä pitämään pöytätietokoneensa huurteisena. Toisilla taas on jäähdytyslaitteita niiden kannettaville tietokoneille, jotka lepäävät koneen pohjassa. Harkitse nesteen jäähdytystä vain, jos pystyt käsittelemään aikaa ja vaivaa, mutta kannettava laite on hyvä idea kaikille, jotka ovat huolissasi heidän kannettavan tietokoneen toimimisesta liian kuumaksi.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta