Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En rædselshistorie: Hvorfor skal du altid sikkerhedskopiere din computer og dataA horror story: Why you should always backup your computer and data

OK, så for nylig lærte jeg på den hårde måde, at uanset hvor tech savvy du tror du kan være, ingen er immune over en frygtet computerfejl – ikke engang grundlæggeren af ​​en virksomhed startede at hjælpe folk beskytter mod og forebygge sådan noget . Hvad værre er, at selv med alle de store ressourcer, vi sat ud for at undgå at blive offer for en sådan katastrofe, denne gås undladt at tage sin egen rådgivning. Jeg troede, jeg ville tage sig tid til at dele en nylig oplevelse, jeg havde, og styrke en af ​​de vigtigste ting alle computerbrugere skal gøre for at beskytte sig mod en undgåelig katastrofe.

Sleeping Beauty: Why Regular PC Backups are Important
Desværre har dette ikke enten.

Hvad skete der

For et par uger siden, midt i vores årlige selskab topmødet (og lige efter frokost, da jeg var på grund af at give en præsentation), gik jeg til at vågne op min laptop fra dvaletilstand kun at finde, at min skønhed bare ikke ville røre . Med et rum fuld af tekniske genier, og alle de forslag, der blev kastet på mig, jeg var sikker på, vi vil nå frem til et positivt resultat. Vi forsøgte alt fra en hård genstart, at starte op i fejlsikret tilstand, at starte op fra en Windows Recovery-cd og endda boote fra den originale Windows 7 cd. Så desperat jeg var, jeg gik endda så langt som at forsøge at give det et kys, selv om det forekommer, at jeg ikke var den fyrstelige figur, min laptop er nødvendig for at opstå fra sin slummer.

På trods af alle vores bedste indsats, den endelige diagnose var en uoprettelig harddisk (HDD) fejl. Jeg var sikret ved vores guruer, at dette ikke skulle være et stort problem; trods alt, alle vi havde at gøre var åben laptop op, udskifte harddisken (måske endda gå med en større, bedre og hurtigere drev), geninstallere OS (helvede, jeg kan endda prøve Windows 8), genindlæse alle mine apps , og derefter gendanne alle mine filer fra mine backups. Ahaaa !!! Jeg sagde, Ahaaa !!! Gendan mine filer fra mine backups. Hvem er det fjollet fyr, der aldrig har gjort en backup i deres liv!?! Jep, det er rigtigt, du gættede det, ME! :-( (Og det er en STOR :-()

Jeg har ikke sikkerhedskopiere mine data

I alle mine år for at arbejde i teknologi, både på store virksomheder og små, har mantraet altid handlet om at beskytte dine vigtigste aktiv – dine data. Heck, jeg har selv været den ene prædikede prædiken. Ved nærmere eftertanke, indså jeg, at jeg aldrig i mit liv havde gennemført en omfattende backup af data på nogen af ​​de enheder, jeg har ejet. Det fik mig til at begynde at tænke på de forskellige data, som jeg kunne tabe. Sikker mit arbejde filer er vigtigt for mig. Jeg tænkte på konsekvenserne af at miste alt det arbejde jeg har gjort på de utallige dokumenter, regneark, præsentationer, og Åh min, alle mine lister over kontaktpersoner. Så er det virkelig ramte mig. Jeg indså alle de personlige ting jeg har på mine enheder. Billeder og videoer af de vigtigste personer i mit liv. Min familie, hvoraf nogle var for nylig gået. Mine niecer og nevøer, som de vokser op. Al den tid og penge, havde det taget at hente og organisere mine musiksamlinger. På denne erkendelse, jeg kunne bare ikke lade være med at ryste på hovedet i vantro, og for at være ærlig, i en lille skuffelse i mig selv.

Min sidste chance var at en af ​​vores guruer ville være i stand til at inddrive mine data ved at tilslutte den beskadigede harddisk til den nyligt konfigureret laptop, og at de sektorer, som mine data lagret ikke blev påvirket af den beskadigede del, der forårsagede drevet til at mislykkes. Heldigvis, dette arbejdede. Vi var i stand til at hente mine filer og kopiere dem til den nye harddisk. Den eneste virkelige konsekvens af denne oplevelse for mig var at miste omkring en uge eller deromkring af adgang til mine filer, mens vores techs forsøgte at hente dem. Jeg var heldig. Mange mennesker er dog ikke så heldige.

Hvorfor Backups er vigtige

Uanset om du er en computer nørd eller en computer nybegynder, jeg er sikker på du har fået nogle data på din computer, som du hårdt ville gå glip i uheldige tilfælde af en HDD fejl. Tag dig tid til at bakke disse data op. Om dens eneste nøglen data, du ikke kunne bære at miste, eller en mere omfattende backup af alle filer på din computer, bør en backup absolut være en del af din regelmæssige computing rutine. Det er bestemt er nu blevet en del af mine!

Stay tuned for min næste indlæg, hvor jeg vil give et overblik over nogle af de typer af backup medier til rådighed, og deres respektive fordele og ulemper. Jeg vil også indeholde nogle, som vi har prøvet og testet – og den ene, som jeg nu bruge! :-)

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet