Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kauhutarina: Miksi sinun pitäisi aina varmuuskopioida tietokoneen ja tiedotA horror story: Why you should always backup your computer and data

OK, joten viime aikoina olen oppinut kantapään kautta, että vaikka kuinka teknologiaa hyödyntävän arvelet olla, kukaan ei ole turvassa pelätty koneen toimintaa – ei edes perustaja yritys alkoi auttaa ihmisiä suojautumaan ja estää sellainen asia . Mikä pahempaa on, että vaikka kaikki suuria resursseja laitamme ulos auttaa välttämään uhriksi tällaisen katastrofin, tämä hanhi ei ottanut oman neuvoja. Ajattelin ottaa aikaa jakaa viimeaikaista kokemusta minulla oli, ja vahvistavat yksi tärkeimmistä asioista jokainen tietokoneen käyttäjä pitäisi tehdä suojautua vältettävissä katastrofin.

Sleeping Beauty: Why Regular PC Backups are Important
Valitettavasti tämä ei toimi.

Mitä tapahtui

Pari viikkoa sitten, keskellä meidän vuotuinen yritys huippukokous (ja juuri lounaan jälkeen, kun olin määrä antaa esitys), menin herätä minun laptop lepotilasta vain huomatakseen, että minun kauneutta vain ei sekoita . Jossa huone täynnä teknisiä neroja, ja kaikki ehdotukset, jotka heitetään minua, olin varma olimme menossa aikaan myönteinen tulos. Yritimme kaikkea virtanappulaa, jotta käynnistystä vikasietotilassa, jotta käynnistystä ikkunat palautus-CD ja jopa käynnistystä alkuperäisestä Windows 7 CD. Niin epätoivoinen olin, en meni jopa niin pitkälle kuin yrittää antaa sille suukon, vaikka näyttää siltä, ​​että en ollut ruhtinaallinen luku minun laptop tarvittavat syntyy sen unestaan.

Huolimatta kaikista ponnisteluistamme, lopullinen diagnoosi oli korjaamaton Hard Disk Drive (HDD) vika. Olin varma meidän gurut, että tämä ei tule olemaan suuri ongelma; loppujen lopuksi kaikki mitä oli tehtävä oli auki laptop ylös, vaihda HDD (ehkä jopa mennä isompi, parempi ja nopeampi asema), asenna OS (helvetti, voisin edes yritä Windows 8), lataa kaikki minun sovellukset , ja sitten palauttaa kaikki tiedostot minun varmuuskopiot. Ahaaa !!! Sanoin, Ahaaa !!! Palauta tiedostoja varmuuskopioni. Kuka on typerä kaveri, joka ei ole koskaan tehnyt varmuuskopion elämässään!?! Jep, aivan oikein, arvasit oikein, ME! :-( (Ja se on iso :-()

En oma data

Kaikissa minun vuoden teknologia-alalla työskentelevien, sekä suuret yritykset ja pienet, mantra on aina ollut kyse suojaamaan tärkein voimavara – tietoja. Pahus, olen jopa ollut yksi saarnaa saarnan. Kun heijastus, tajusin, että olen koskaan elämässäni valmistunut kattava varmuuskopion tiedot kaikista laitteista olen omistuksessa. Tämä sai minut alkaa ajatella eri tietojen että voisin hävitä. Toki työni tiedostot ovat minulle tärkeitä. Ajattelin vaikutuksen menettää kaiken työn I tehnyt lukemattomia asiakirjoja, taulukoita, esityksiä, ja oh my, kaikki minun yhteystietoluettelot. Sitten se todella iski. Tajusin kaikki henkilökohtaisia ​​juttuja olen minun laitteissa. Kuvia ja videoita tärkeimpiä ihmisiä elämässäni. Perheeni, joista osa oli äskettäin kulunut. Minun veljen ja veljen kun ne kasvaa. Koko ajan, ja rahaa, se oli ottanut ladata ja järjestää musiikkini kokoelmia. Tämän toteutuminen, en vain voinut auttaa, mutta ravistaa päätäni epäuskoisena, ja rehellisesti sanottuna, hieman pettymys itse.

Minun viimeinen mahdollisuus oli, että yksi meidän Gurut voisi palauttaa tietoni liittämällä vahingoittunut HDD äskettäin konfiguroitu laptop, ja että alat, joille minun tallennettiin ei vaikuttanut vioittuneen osan, joka aiheutti ajaa epäonnistua. Onneksi tämä toimi. Pystyimme noutaa tiedostot ja kopioi ne uuteen kiintolevylle. Ainoa todellinen seuraus kokemus minulle oli menettää noin viikon tai niin pääsyn tiedostot kun meidän teknikot yrittivät hakea ne. Olin onnekas. Monet ihmiset eivät kuitenkaan ole niin onnekkaita.

Miksi Varmuuskopiot ovat tärkeitä

Olitpa nörtti tai tietokoneen noviisi, olen varma, että olet saanut joitakin tietoja tietokoneellesi että te kipeästi kaipaaman valitettava tapahtuma HDD vika. Ota aikaa takaisin näitä tietoja ylös. Onko sen vain avaindatan et ei kestänyt hävitä, tai kattavampi varmuuskopio kaikki tietokoneen tiedostot, varmuuskopio pitäisi ehdottomasti olla osa teidän säännöllisesti tietojenkäsittely rutiinia. Se varmasti on tullut osa minun!

Pysy kuulolla minun ensi postitse jossa annan yleiskuvan jotkut tyypit varmuuskopiointi meedioiden saatavilla ja niiden etuja ja haittoja. Otan myös joitakin että olemme yrittäneet ja testattu – ja joka nyt käyttää! :-)

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta