Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Ti grunde til at holde med Windows XPTen Reasons to Stick with Windows XP

Windows XP var engang grundlaget for Microsoft-operativsystemer. Kommer ud i 2001, Windows XP har tjent computerbrugere af Windows i næsten ti år – den længste periode, som virksomheden har støttet et operativsystem. Ved 8. april 2014 – Microsofts forventede dato for slutningen af ​​WinXP – har virksomheden ydet XP-support i næsten 12,5 år.

Ten Reasons to Stick with Windows XP
Windows XP har eksisteret i over et årti.

Vi går ind i en vigtig periode med teknologiske fremskridt med mobil computing. Microsoft opfordrer os til at tilpasse os til Windows 8. Men dette operativsystem kræver mange ændringer, nogle af dem er grundlæggende for den måde, vi gør computing på. Her er ti grunde til, at brugere måske vil forblive med Windows XP:

 1. Hvis det ikke er blækket, hvorfor reparere det? Windows XP kører gamle programmer, hvoraf den vigtigste er Office 2007. Mange brugere har endnu ikke accepteret cloud-baserede applikationer repræsenteret ved omkøling af Office 2007 til abonnementservice Office 365. Med dette program får du adgang til Word-programmerne, Excel, PowerPoint og OneNote i skyen. De er ikke på din maskine. Hvis du er ubehagelig med dette, skal du holde dig til Office 2007 og XP.

  Ten Reasons to Stick with Windows XP
  Office 2007 går godt ud på Windows XP.

 2. WinXP bruges stadig af mange virksomheder, der opretholder store netværk af computere. Disse virksomheder kan bruge computere, der er tre år eller mere. I Storbritannien bruger 40 procent af virksomhederne stadig Windows XP, og operativsystemet vedligeholder populær brug i Kina og EU. Virksomheder opgradering i ethvert land er et dyrt projekt, der involverer køb af nye computere og hardware.
 3. For dem der er prisbevidste, er WinXP et overkommeligt, lavt vedligeholdelsessystem. På den måde opfører individer det samme som virksomheder. Så længe deres computere leverer effektiv service med WinXP, vil de undgå omkostningerne ved nye computere.
 4. Windows 7 og Windows 8 kræver en 1 GHz processor og 1 GB RAM med mindst 16 GB plads på harddisken. Windows XP kan køre på mindst 256 MB RAM med en harddisk på mindst 1,5 GB og en anbefalet 300 MHz processor eller omkring en fjerdedel af en gigahertz.
 5. De fleste computerbrugere gør simple opgaver. De surfer på internettet, gør instant messaging og tjekker e-mail og har ikke noget reelt behov for den computerkraft, der tilbydes i dagens maskiner. Tekstdokumentredigering kræver ikke en strømcomputer.
 6. WinXP blev bygget som en pålidelig og stabil platform, der kunne kommunikere med en enorm liste over drivere. OS’et fortsætter med at genkende et bredt udvalg af printere, mus, tastaturer og skærme.
 7. Det er endnu ikke bevist, at brugere af stationære computere vil tilpasse sig et hybridoperativsystem som Windows 8, designet til en touchscreen-skærm.
 8. Berøringsbevægelser har udviklet sig til accept på mobiltelefoner, men de har stadig et stykke tid at gå, før de demonstrerer forbedret brugervenlighed med finstyrede bevægelser, der er intuitive nok til at muliggøre dokumentredigering på skærme eller større mobilskærme.
 9. Som forbrugere har vi tendens til at følge strategier tilpasset og sanktioneret af virksomhedernes verden. Virksomheder tøver med at være en del af den vanskelige indgangsstadium, som ny teknologi kræver til udjævning over eventuelle indledende problemer med industrielle forandringsprodukter. For virksomhedsmiljøer kan det være mindre risikabelt at vente på, at anden udgave af Windows 8 udvikler sig.
 10. Windows 8-innovationer placerer brugerne i usikre, ufarvede farvande og kan repræsentere forkerte og uhensigtsmæssige tilpasninger for vores moderne alder.

Før Windows 8 havde Apple bragt nye teknologier til en favoriseret niche af computerbrugere, først med iPhone og kort efter iPad-tablet. Disse teknologier skabte nye industrier og markeder. Det vil tage nogle år at afgøre, om Microsofts innovationer bliver vedligeholdende på samme måde. Indtil da er der altid Windows XP.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet