Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Ti grunner til å fortsette med Windows XPTen Reasons to Stick with Windows XP

Windows XP var en gang grunnlaget for Microsoft-operativsystemer. Kommer ut i 2001, har Windows XP servert datamaskinbrukere av Windows i nesten ti år – den lengste perioden som selskapet har støttet et operativsystem. Ved 8. april 2014 – Microsofts forventede dato for slutten av WinXP – har selskapet gitt XP-støtte i nesten 12,5 år.

Ten Reasons to Stick with Windows XP
Windows XP har eksistert i over tiår.

Vi går inn i en viktig periode med teknologiske fremskritt med mobil databehandling. Microsoft oppfordrer oss til å tilpasse seg til Windows 8. Men dette operativsystemet krever mange endringer, noen av dem er grunnleggende for måten vi beregner. Her er ti grunner til at brukere kanskje vil bli med Windows XP:

 1. Hvis det ikke er bra, hvorfor fikse det? Windows XP kjører eldre programmer, den viktigste er Office 2007. Mange brukere har ennå ikke godkjent skybaserte applikasjoner, representert ved omkjøling av Office 2007 til abonnementservice Office 365. Med dette programmet får du tilgang til programmene for Word, Excel, PowerPoint og OneNote i skyen. De er ikke på maskinen din. Hvis du er ubehagelig med dette, hold deg til Office 2007 og XP.

  Ten Reasons to Stick with Windows XP
  Office 2007 går bra ut på Windows XP.

 2. WinXP brukes fortsatt av mange bedrifter som vedlikeholder store datamaskiner. Disse bedriftene kan bruke datamaskiner som er tre år eller mer. I Storbritannia bruker 40 prosent av bedriftene fortsatt Windows XP, og operativsystemet opprettholder populær bruk i Kina og EU. Bedriftsoppgradering i ethvert land er et dyrt prosjekt som involverer kjøp av nye datamaskiner og maskinvare.
 3. For de som er prisbevisste, er WinXP et rimelig, lavt vedlikeholdssystem. På den måten oppfører individer det samme som bedrifter. Så lenge datamaskinene gir effektiv service med WinXP, vil de unngå bekostning av nye datamaskiner.
 4. Windows 7 og Windows 8 krever en 1 GHz-prosessor og 1 GB RAM med minst 16 GB harddiskplass. Windows XP kan kjøre på minst 256 MB RAM med en harddisk på minst 1,5 GB og en anbefalt 300 MHz-prosessor, eller om lag en fjerdedel av en gigahertz.
 5. De fleste datamaskinbrukere gjør enkle oppgaver. De surfer på nettet, gjør direktemeldinger og sjekker e-post, og har ikke noe reelt behov for datakraften som tilbys i dagens maskiner. Tekstdokumentredigering krever ingen strømmaskin.
 6. WinXP ble bygget som en pålitelig og stabil plattform som kunne kommunisere med en stor liste over drivere. Operativsystemet fortsetter å gjenkjenne et bredt utvalg av skrivere, mus, tastaturer og skjermer.
 7. Det er ennå ikke bevist at PC-brukere vil tilpasse seg et hybrid operativsystem som Windows 8, designet for en berøringsskjerm.
 8. Berøringsbevis har utviklet seg til aksept på mobiltelefoner, men de har fortsatt en stund å gå før de demonstrerer forbedret brukervennlighet med finstyrte bevegelser som er intuitive nok til å muliggjøre dokumentredigering på skjermer eller større mobilskjermbilder.
 9. Som forbrukere har vi en tendens til å følge strategier tilpasset og sanksjonert av bedriftens verden. Bedrifter tøver med å være en del av den vanskelige inngangsfasen som ny teknologi krever for utjevning over eventuelle innledende problemer med bransjeskiftende produkter. For bedriftsmiljøer kan det være mindre risikabelt å vente på at den andre utgaven av Windows 8 skal utvikle seg.
 10. Windows 8-innovasjoner plasserer brukere i usikre, ukjente farvann og kan representere feil og misvisende justeringer for vår moderne alder.

Før Windows 8 hadde Apple levert ny teknologi til en begunstiget nisje av datamaskinbrukere, først med iPhone og kort tid etter, iPad-tabellen. Disse teknologiene skapte nye næringer og markeder. Det vil ta noen år å avgjøre om Microsofts innovasjoner blir tilhengere på samme måte. Inntil da er det alltid Windows XP.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt