Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Sla op
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Tien redenen aan de stok met Windows XPTen Reasons to Stick with Windows XP

Windows XP was ooit het fundament van Microsoft-besturingssystemen. Windows XP, dat in 2001 uitkwam, heeft bijna tien jaar lang computergebruikers van Windows gediend – de langste periode waarvoor het bedrijf een besturingssysteem heeft ondersteund. Tegen 8 april 2014 – de geplande datum van Microsoft voor het einde van WinXP – zal het bedrijf bijna 12,5 jaar XP-ondersteuning hebben geboden.

Ten Reasons to Stick with Windows XP
Windows XP bestaat al meer dan een decennium.

We gaan een belangrijke periode van technologische vooruitgang in met mobiel computergebruik. Microsoft dringt er bij ons op aan zich aan Windows 8 aan te passen. Maar dit besturingssysteem vraagt ​​om veel veranderingen, waarvan sommige fundamenteel zijn voor de manier waarop we met computers werken. Hier zijn tien redenen waarom gebruikers mogelijk bij Windows XP willen blijven:

 1. Als het niet kapot is, waarom repareren? Windows XP voert oudere toepassingen uit, waarvan de belangrijkste Office 2007. Veel gebruikers hebben nog geen cloudgebaseerde applicaties geaccepteerd, dit wordt vertegenwoordigd door de herinrichting van Office 2007 naar de abonnementsservice Office 365. Met deze applicatie hebt u toegang tot de programma’s van Word, Excel, PowerPoint en OneNote in de cloud. Ze staan ​​niet op uw computer. Als je je hier niet prettig bij voelt, kun je het beste bij Office 2007 en XP blijven.

  Ten Reasons to Stick with Windows XP
  Office 2007 werkt prima op Windows XP.

 2. WinXP wordt nog steeds gebruikt door veel bedrijven die grote netwerken van computers onderhouden. Deze bedrijven gebruiken mogelijk computers van drie jaar of ouder. In het VK gebruikt 40 procent van de bedrijven nog steeds Windows XP en het besturingssysteem blijft populair in China en de Europese Unie. Het upgraden van bedrijven in elk land is een duur project waarbij nieuwe computers en hardware worden gekocht.
 3. Voor degenen die prijsbewust zijn, is WinXP een betaalbaar systeem dat weinig onderhoud vraagt. Op deze manier gedragen individuen zich hetzelfde als bedrijven. Zolang hun computers een efficiënte service bieden met WinXP, zullen ze de kosten van nieuwe computers vermijden.
 4. Windows 7 en Windows 8 vereisen een 1 GHz-processor en 1 GB RAM met minimaal 16 GB vrije schijfruimte. Windows XP kan op minimaal 256 MB RAM worden uitgevoerd met een harde schijf van ten minste 1,5 GB en een aanbevolen 300 MHz-processor, of ongeveer een vierde van een Gigahertz.
 5. De meeste computergebruikers doen eenvoudige taken. Ze surfen op het web, doen expresberichten en controleren e-mail en hebben geen echte behoefte aan de rekenkracht die op de hedendaagse machines wordt geboden. Voor het bewerken van tekstdocumenten is geen power-computer nodig.
 6. WinXP is gebouwd als een betrouwbaar en stabiel platform dat kan communiceren met een enorme lijst met stuurprogramma’s. Het besturingssysteem blijft een grote verscheidenheid aan printers, muizen, toetsenborden en monitors herkennen.
 7. Het is nog niet bewezen dat gebruikers van desktopcomputers zich zouden aanpassen aan een hybride besturingssysteem zoals Windows 8, ontworpen voor een touchscreen-monitor.
 8. Aanraakgebaren zijn geëvolueerd naar acceptatie op mobiele telefoons, maar ze hebben nog een tijdje te gaan voordat ze verbeterde bruikbaarheid demonstreren met fijn gecontroleerde bewegingen die intuïtief genoeg zijn om documentbewerking op monitoren of grotere mobiele schermen mogelijk te maken.
 9. Als consumenten volgen we strategieën die zijn aangepast en gesanctioneerd door de bedrijfswereld. Bedrijven aarzelen om deel uit te maken van de lastige ingangsfase die nieuwe technologie nodig heeft om eventuele initiële problemen met brancheveranderende producten glad te strijken. Voor bedrijfsomgevingen is het misschien minder riskant om te wachten tot de tweede editie van Windows 8 zich ontwikkelt.
 10. Windows 8-innovaties plaatsen gebruikers in onveilige, onbekende wateren en kunnen verkeerde en misleide aanpassingen voor onze moderne tijd betekenen.

Vóór Windows 8 had Apple nieuwe technologieën naar een favoriete niche van computergebruikers gebracht, eerst met de iPhone en kort daarna de iPad-tablet. Deze technologieën creëerden nieuwe industrieën en markten. Het zal een paar jaar duren om te bepalen of de innovaties van Microsoft op dezelfde manier steunpilaren worden. Tot die tijd is er altijd Windows XP.

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer