Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til den forsøgte at skifte fra DPC Blue Screen of Death fejlA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

Fejlen “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises, når computeren abrupt slukker under initialiseringsprocessen for ældre versioner af Windows, som f.eks. Windows Vista, XP, 2000, 7 og 8. Denne fejl er forårsaget ved en procedure med forsinket procedureopkald (DPC), der forsøgte at udføre en ulovlig handling. DPC’en udløses, når kernen registrerer en hængende tilstand og foretager et opkald til at afbryde eller afbryde en software. Det betyder, at et udbytte, vedhæftningsproces eller en ventetid blev udført fra en DPC-rutine.

I mange situationer kan denne BSOD-fejl skyldes en enhedsdriver, hardware eller en relateret software, og computeren abrupt slukker automatisk for at forhindre tab af data. Den nylige tilføjelse af en hardware eller opdatering af en enhedsdriver, som f.eks. Videodrivere, er de sædvanlige årsager til denne fejl. Andre mulige årsager til denne BSOD fejl er defekt hukommelse og antivirus / antispyware software.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” og “STOP 0x100000B8”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne BSOD-fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

ATTEMPTED SWITCH FROM DPC

For at rette fejlen “ATTEMPTED SWITCH FROM DPC” BSOD skal du kontrollere computeren for nyligt installeret hardware, enhedsdriver eller anden relateret software. Udskift beskadigede eller forældede enhedsdrivere ved at downloade og installere enhedsdrivere og opdateringer hhv. Fra Windows Update. For at udføre manuelle opdateringer skal du åbne Internet Explorer, klikke på Sikkerhed og derefter vælge Windows Update og følge vejledningen og instruktionerne.

Du kan også bruge Systemgendannelse til at løse denne BSOD-fejl. For at gøre dette skal du klikke på knappen Start, skrive Systemgendannelse i dialogboksen og trykke på Enter. Klik på systemgendannelsen, når den vises i søgeresultaterne, og følg vejledningen for at installere det anbefalede gendannelsespunkt. Hvis du vil gendanne systemet til en bestemt dato og klokkeslæt, skal du vælge indstillingen for at vælge et andet gendannelsespunkt fra vinduet Gendannelsesværktøj, klikke på Næste, og følg vejledningen.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet