Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CANCEL STAT GENNEMFØRT IRP Blue Screen of Death fejlA Guide to the CANCEL STATE IN COMPLETED IRP Blue Screen of Death Error

CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan blive vist under initialiseringsprocessen til Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Det opstår, når en driver har udført en defekt operation eller i tilfælde af konflikt mellem to enhedsdrivere fandt sted. Fejlen resulterer i automatisk afbrydelse af computeren for at forhindre beskadigelse og eventuelt tab af data fra ikke-lagret arbejde.

Denne fejl opstår, når en IRP (I / O Request Packet) blev gennemført normalt uden en annullering, men en Cancel-rutine blev kaldt af en driver. BSOD’en resulterer, når den driver, der gennemførte IRP’ens udførelse forsøgte at annullere det efter IRP’en blev udført. Fejlen opstår også, når to drivere forsøgte at få adgang til samme IRP, hvilket betyder, at uhensigtsmæssige operationer blev udført.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP” og “STOP 0x00000048”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

Annuller stat i fuldført IRP

Du kan løse CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD-fejlen ved at anvende den sidst kendte gode konfiguration, som er en genoprettelsesfunktion i alle versioner af Windows. Det gør det muligt for computeren at gendanne fra funktionsfejl ved at indlæse den sidste arbejdsversion af operativsystemet. For at gøre dette skal du genstarte computeren og derefter klikke på F8, når tegnfunktionsmenuen, der præsenterer operativsystemvalgene, vises på skærmen. Klik på menuen Avancerede indstillinger, brug piletasterne til at markere sidst kendte gode konfiguration, og tryk derefter på Enter.

Når den sidst kendte gode konfiguration er blevet installeret, skal du starte computeren i en sikker tilstand, og fjern derefter den nyligt installerede driver eller applikation, der har forårsaget fejlen. Du kan få adgang til Safe Mode fra Startup Settings i Windows 8 eller fra Advanced Boot Options til tidligere versioner af Windows.

Alternativt kan du bruge Driver Reviver til at opdatere din computer drivere. Hvis en forældet driver er årsagen til problemet, så løser dette problemet.

Du kan også løse BSOD fejlen ved at installere de nyeste drivere til chipsets og videokort. Du kan gøre dette ved at besøge officielle downloadsites til Nvidia, Intel, AMD og ATI, og downloade den relevante og nyeste version af den defekte enhedsdriver.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet