Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death fejlA Guide to the CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death Error

Fejlen CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen til Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Den vises i et multiprocessorsystem, når en forventet klokkeafbrydelse på en sekundær processor er forsinket eller når det tildelte tidsinterval overskrides. Det resulterer i automatisk afbrydelse af computeren for at forhindre skade og mulig tab af data fra ikke-arkiveret arbejde.

Denne fejl opstår, når processoren ikke reagerede korrekt på anmodninger og afbrydelser ikke behandles i tide. Det skyldes normalt defekt hardware eller en fejl i en enhedsdriver.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT og “STOP 0x00000101”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

56

For at løse CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD-fejlen kan du bruge et hardwarediagnostisk program til at bestemme, om en nyinstalleret enhed fungerer korrekt. Hvis du bruger Windows 7, kan du bruge Hardware Diagnostic Tools fra Windows ved at klikke på Start, Alle programmer, PC Hjælp og værktøjer og derefter vælge Hardware Diagnostic Tools. Du skal følge instruktionerne og vejledningen, der vises i dialogvinduet, der vises på skærmen. Testene udført af dette værktøj vil fortælle dig, om den testede hardware fungerer korrekt, eller hvis en enhed har afvist testen.

Hvis BSOD-fejlen skyldes en fejlkonfigureret enhed, kan du forsøge at løse problemet ved at bruge Systemgendannelse til at gendanne til den sidste kendte gode konfiguration af din pc. Alternativt kan du også prøve at opdatere computerdriverne til al din hardware. Nogle gange kan en gammel driver påvirke, hvordan et stykke hardware fungerer sammen med din computer. Du kan prøve at opdatere dine drivere selv ved hjælp af en kombination af Windows-opdatering og researching nye drivere på hardwareproducentens hjemmeside, eller du kan brugerdriver Reviver til hurtigt og nemt at opdatere dine drivere til dig.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet