Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

5 måder at spare tid (og hovedpine) med Driver Reviver5 Ways to Save Time (and Headaches) with Driver Reviver

Driver Reviver giver up-to-date fejlrettelser og nye driverfunktioner direkte fra softwarens originale producenter. Med Driver Reviver behøver du aldrig at tænke på din computers drivere igen, fordi din nye elektroniske assistent er på arbejde.

Men hvordan kan du få mest muligt ud af dens funktioner?

Her er 5 måder Driver Reviver vil gøre dit liv lettere.

1. Før du foretager nogen scanning, skal du lave en sikkerhedskopi.

Lad os sige, at du vil være dobbelt sikker på, at en tilfældig driveropdatering, du installerer, ikke ender med at have en konflikt med noget andet. (Du har sikkert været ude for det.) Du har mulighed for at sikkerhedskopiere alle dine eksisterende drivere til enhver tid.

Klik på ikonet Backup (dobbeltpil) på hovedmenulinjen. Klik derefter på Start sikkerhedskopiering for at sikkerhedskopiere din pc’s eksisterende komplette suite af drivere (både de gode og de dårlige). Dette er nyttigt at køre først, hvis der sker noget under driveropdateringsprocessen. Du kan også vælge kun at sikkerhedskopiere specifikke, hvis du kun ønsker at opdatere en eller to drivere.

2. Gendan en eksisterende driver, hvis dens opdatering skaber en konflikt.

Softwarevirksomheder rådfører sig ikke med hinanden om inkompatibiliteter – du får fornøjelsen af at opdage dem selv. Hvis du finder ud af, at en opdateret driver nu giver dig problemer et andet sted, kan du hurtigt gendanne og bruge den ældre version. Fra hovedmenulinjen igen, klik på ikonet Sikkerhedskopiering (dobbeltpil) . Klik derefter på Indlæs sikkerhedskopi . Dette vil gendanne nogle eller alle dine sikkerhedskopierede drivere fra den sikkerhedskopi, du oprettede tidligere.

3. Spar dig selv et trin ved at opsætte automatiske scanninger.

Klik på ikonet Indstillinger (tandhjul) , og klik derefter på Generelt. Dette åbner Generelle indstillinger, hvor du kan beslutte, om du vil starte scanningen automatisk, når Driver Reviver startes, eller vente, indtil du starter den manuelt. Medmindre du ændrer dette, er standardindstillingen for manuelle scanninger. En anden mulighed her lader dig konfigurere Driver Reviver til at scanne efter nye drivere, hver gang du starter din pc. Denne indstilling er slået til som standard, så hvis du ikke vil vente på, at den scanner, hver gang du tænder for din computer, kan du slå denne indstilling fra.

4. Planlæg scanninger for ultimativ bekvemmelighed.

Da scanning kan tage et par minutter, ønsker du ikke nødvendigvis, at det skal ske, når du har tænkt dig over opgaven forude. Indstil tidspunktet på dagen og frekvensen af dine chaufførscanninger til at ske automatisk på et tidspunkt, hvor det ikke kommer i vejen for dig.

Klik på ikonet Indstillinger (tandhjul) , og klik derefter på fanen Tidsplan . Under Tidsplanindstillinger skal du vælge, om du vil køre den planlagte scanning én gang, hver dag, hver uge eller slet ikke. Vælg derefter en dato og et klokkeslæt eller en dag i ugen, og klik derefter på Anvend for at konfigurere din planlagte scanning. Du kan også få det til automatisk at downloade og installere eventuelle opdateringer, der findes.

5. Indstil driverekskluderinger.

Selvom det er ualmindeligt, kan nogle drivere forårsage problemer, når du opdaterer dem. Du behøver måske ikke disse drivere, eller ligeglad med, om du har den nyeste opdatering til smarte ting, du aldrig bruger.

Hvis du har ældre, kompatible versioner af disse drivere, kan du udelukke dem fra fremtidige planlagte scanninger ved at tilføje dem til Driver Exclusion List.

Naviger til siden Scanningsresultater efter at have gennemført en driverscanning. Find de uønskede opdateringer på resultatlisten, og højreklik på hver enkelt for at vælge indstillingen Tilføj drivere til ekskluderingslisten. De vil blive udelukket fra opdatering under din næste planlagte scanning.

Hvis du ombestemmer dig senere eller ønsker at opdatere din driver i fremtiden, kan du fortryde denne handling ved at vælge Indstillinger og derefter Driverekskludering for at se din Driverekskluderingsliste .

Vælg den eller de drivere, du ønsker at opdatere, og klik på Fjern element , eller, hvis du vil have dem alle opdateret, skal du klikke på Fjern alle elementer. De vil så indgå i fremtidige scanninger.

Spørgsmål?

Kontakt Reviversoft Support eller e-mail support@reviversoft.com

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet