Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

5 tapaa säästää aikaa (ja päänsärkyä) kuljettajan Reviverin avulla5 Ways to Save Time (and Headaches) with Driver Reviver

Driver Reviver tarjoaa ajantasaisia korjauksia ja uusia ohjainominaisuuksia suoraan ohjelmiston alkuperäisiltä valmistajilta. Driver Reviverin avulla sinun ei tarvitse enää ajatella tietokoneen ohjaimia, koska uusi sähköinen avustajasi on töissä.

Mutta miten voit hyödyntää sen ominaisuuksia?

Tässä on viisi tapaa, jolla Driver Reviver tekee elämästäsi helpompaa.

1. Ennen kuin teet mitään skannausta, tee varmuuskopio.

Oletetaan, että haluat tehdä kaksinkertaisen varmuuden siitä, että jokin asentamasi satunnainen ohjainpäivitys ei pääse ristiriitaan jonkin muun kanssa. (Sinulla on luultavasti ollut näin.) Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki nykyiset ohjaimet milloin tahansa.

Valitse päävalikkoriviltä Varmuuskopiointi (kaksoisnuoli) -kuvake. Napsauta sitten Käynnistä varmuuskopio, jos haluat varmuuskopioida tietokoneen nykyisen täyden sarjan ohjaimia (sekä hyviä että huonoja). Tämä on hyödyllistä suorittaa ensin, jos jokin tapahtuu kuljettajan päivitysprosessin aikana. Voit myös varmuuskopioida vain tiettyjä tiedostoja, jos haluat päivittää vain yhden tai kaksi ohjainta.

2. Palauta olemassa oleva ohjain, jos sen päivitys luo ristiriitaa.

Ohjelmistoyritykset eivät neuvottele keskenään yhteensopimattomuuksista – saat ilo löytää itsesi. Jos huomaat, että päivitetty ajuri antaa sinulle ongelmia jossakin muualla, voit palauttaa ja käyttää vanhempaa versiota nopeasti. Napsauta uudelleen päävalikkoriviltä Varmuuskopiointi (kaksoisnuoli) -kuvaketta. Valitse sitten Lataa varmuuskopio . Tämä palauttaa jotkin tai kaikki varmuuskopioidut ohjaimet aiemmin luotu varmuuskopiosta.

3. Tallenna itsellesi vaihe määrittämällä automaattiset skannaukset.

Napsauta Asetukset (vaihde) -kuvaketta ja valitse sitten Yleiset. Tämä avaa Yleiset asetukset, jossa voit päättää, aloitetaanko skannaus automaattisesti, kun Driver Reviver käynnistetään, tai odota, kunnes käynnistät sen manuaalisesti. Jos et muuta tätä, oletusasetus on manuaalista tarkistusta varten. Toinen vaihtoehto, jonka avulla voit määrittää ohjaimen Reviverin tarkistamaan uusia ajureita aina, kun käynnistät tietokoneen. Tämä asetus on käytössä oletusarvoisesti, joten jos et halua odottaa, että se skannaa joka kerta, kun käynnistät tietokoneen, voit poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä.

4. Suunnittele skannaukset lopullisen mukavuuden vuoksi.

Koska skannaus voi kestää muutaman minuutin, et välttämättä halua sitä tapahtuvan, kun olet miettinyt tehtävän edessä. Aseta kellonaika ja taajuus, kun kuljettajasi skannaa automaattisesti, samaan aikaan, jolloin se ei pääse.

Napsauta Asetukset (vaihde) -kuvaketta ja napsauta sitten Aikataulu- välilehteä. Valitse Aikatauluasetukset-kohdassa , haluatko suorittaa ajoitetun tarkistuksen kerran, joka päivä, joka viikko tai ei lainkaan. Valitse seuraavaksi päivämäärä ja kellonaika tai viikonpäivä ja määritä ajoitettu tarkistus napsauttamalla Käytä . Voit myös ladata ja asentaa automaattisesti kaikki löydetyt päivitykset.

5. Aseta ohjaimen poissulkemiset.

Vaikka ajurit saattavat olla harvinaisia, ne saattavat aiheuttaa ongelmia, kun päivität niitä. Et välttämättä tarvitse näitä ajureita tai edes huolta, jos sinulla on uusin päivitys sellaisille fancy stuffille, joita et koskaan käytä.

Jos sinulla on vanhemmat, yhteensopivat versiot näistä ajureista, voit jättää ne tulevista ajoitetuista skannauksista lisäämällä ne ohjaimen poissulkemisluetteloon.

Siirry Skannaustulokset -sivulle kuljettajan skannauksen suorittamisen jälkeen. Etsi ei-toivotut päivitykset tulosluettelosta ja napsauta hiiren kakkospainikkeella kullakin, kun haluat valita vaihtoehdon, Lisää ajureita poissulkemisluetteloon. Ne poistetaan päivityksestä seuraavan ajoitetun tarkistuksen aikana.

Jos muutat mielesi myöhemmin tai haluat päivittää ajurisi tulevaisuudessa, voit peruuttaa tämän toiminnon valitsemalla Asetukset ja sitten Ohjaimen poissulkeminen nähdäksesi ohjaimen poissulkemislistan .

Valitse ajuri (t), jota haluat päivittää, ja napsauta Poista kohde tai, jos haluat, että ne kaikki päivitetään, valitse Poista kaikki kohteet. Ne sisällytetään sitten tuleviin skannauksiin.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä Reviversoft-tukeen tai sähköpostitse osoitteeseen support@reviversoft.com

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta