Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas “Worker Thread palautetaan Bad IRQL” Blue Screen of Death ErrorA Guide to the “Worker Thread Returned at Bad IRQL” Blue Screen of Death Error

Virhe Nimi: WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL

STOP-koodi: 0x000000E1

Jos olet löytänyt tiesi täällä, sinulla on ollut hyvä vinkki dokumentoida havaitsemasi virheet ja etsiä ratkaisua. Onneksi tämä ongelma on helppo ratkaista: ja alla olevien kuvien jälkeen kerron miten.

What does the WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD Error Mean?
Kuva tästä virheestä edellistä versiota Windows 8: ssa.

What does the WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD Error Mean?
Jotain kuin tämä virhe näyttäisi Windows 8: ssa.

Täällä on kaksi mahdollista ongelmaa – vanhentuneet ristiriitaisten virustorjuntaohjelmien ohjaimet!

Jos haluat tarkistaa vanhentuneet ohjaimet, avaa Käynnistä-valikko / näyttö, valitse Etsi ja kirjoita Laitehallinta . Laitehallinnassa haluat halutessasi napsauttaa hiiren kakkospainikkeita kunkin laitteen laitteisiin ja valita Päivitä ohjain. Windows ei ehkä löydä viimeisintä tämän laitteen ohjainta. Jos näin käy, siirry tuohon valmistajan verkkosivulle ja etsi se, poista ohjain tai poista Driver Driver -ohjelmasi päivittämällä kaikki ohjaimet automaattisesti.

Jos sinulla on ristiriidassa olevat virustorjuntasovellukset, ongelmasi on se, että McAfee ja Microsoft Security Essentials (tai mikä tahansa muu kahden virustorjuntasovelluksen yhdistelmä) taistelevat koneestasi. Voit korjata tämän poistamalla yhden niistä ja jatkaaksesi päiväsi. Syy, miksi nämä kaksi ohjelmaa ovat ristiriidassa, koska he yrittävät käyttää samoja resursseja samojen tai vastaavien tehtävien suorittamiseen. Määritä tehokkaampi ja poista toinen.

Jos sinulla on edelleen ongelmia seuraavien vaiheiden jälkeen, saattaa olla viallinen laitteisto tai jokin muu ongelma, kuten haittaohjelma, joka aiheuttaa virheellisen BSOD: n.

Kun olet tarkistanut ohjaimet ja virustentorjuntaohjelmat, lataa Malwarebytes ja napsauta “Full Scan”, jotta voit varmistaa, että ei ole mitään ikävää ohjelmistoa aiheuttaen ongelman, joka johti sinut tänne. Toinen suositeltava polku on järjestelmän palautus aiempaan pisteeseen tai, jos kaikki nämä vaiheet eivät ole auttaneet sinua, suorita Windowsin täydellinen uudelleenasennus / päivitys (Windows 8: ssä).

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta