Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Valintana välillä langalliset ja langattomat yhteydetChoosing Between Wired and Wireless Connections

Kun päätät internetyhteydestä itsellesi tai kotitaloudelle, luultavasti haluat tietää, mikä on parempi: ethernet-kaapelin käyttö talon läpi tai Wi-Fi-signaalin käyttäminen mistä tahansa sen sisällä?

Miksi ei molempia?

Wired vs. Wireless: What kind of connection do I need?
Langalliset yhteydet käyttävät tällaisia ​​Ethernet-kaapeleita.

Langalliset yhteydet tarjoavat erinomaisen nopeuden ja vakauden, ja ne ovat vähemmän todennäköisesti keskeytyneitä, esimerkiksi liian monet ihmiset yhdistävät yhdellä kertaa. Ethernet-kaapeli toimii tyypillisesti mistä tahansa 100: sta mebabitista 1 gigabittiin sekunnissa, mutta useimmat internet-yhteydet eivät ole läheskään niin korkeita. Jos käytät puhelinverkkoyhteyttä, DSL- tai matalan kaapelin laajakaistayhteyttä, älä edes vaivaudu käyttämään langallisia nopeusetuja.

Langattomat verkot voidaan suojata yksinkertaisella palomuurilla tietokoneiden avulla – langattomat verkot voivat olla hieman hankalampia. Jos reitittimessäsi ei ole sisäänrakennettua palomuuria, sinun on varmistettava, että liitetyillä laitteilla on jokin asennettu ja että joku ei saa luvatonta käyttöä reitittimellesi.

Reitittimen suojaus on paras WPA-PSK: n ja muiden vastaavien standardien kanssa. WEP-standardi on kuitenkin erittäin helppo murtaa, ja jos reitittimesi ei ole täysin salasanalla, ihmiset voivat piilottaa Wi-Fi-yhteyden, käyttää sitä laittomiin toimintoihin (sinua syytetään, koska se on IP-osoite ) tai jopa varastaa tietosi. Turvallisuusongelmia on langattoman viestinnän kanssa, mutta niin kauan kuin et pidä turvallisuutta turvallisuuden suhteen, olet täysin kunnossa.

Wired vs. Wireless: What kind of connection do I need?
Langattomat yhteydet liittävät sen sijaan ilmaa.

Siirtyminen takaisin nopeuteen – jos yhteys on nopeampi kuin 20 megabittiä sekunnissa (megabittiä sekunnissa), olet kadottanut kiinni Wi-Fi-yhteydellä. Ethernet-kaapeli maksimoi mahdollisen nopeuden ja kaistanleveyden, eikä sinun tarvitse turvautua siihen, että ihmiset saavat luvattoman pääsyn verkkoon. Lisäksi yhteys on yksinkertaisempi – se kulkee langan läpi ilmanvaihdon sijaan. Langaton yhteys voi johtaa epäjohdonmukaisiin datanopeuksiin ja jopa vanhempien reitittimien yhteysongelmiin.

Toinen huomioon otettava tekijä on kustannus. Pitkän kantaman langaton reititin voi maksaa melko paljon rahaa – verrattain ethernet-kaapelit ovat halpoja. 100 metrin ethernet-kaapeli voi maksaa vähemmän kuin kaksikymmentä dollaria.

Käytä suojattua Wi-Fi-verkkoa mobiililaitteille ja kannettaville tietokoneille. Käytä etupaneelia etupaneelisi ja pöytätietokoneesi kanssa. Ei ole mitään syytä valita toisiaan, kun molemmat maailmat ovat parhaita.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta