Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas PNP havaittu Fatal Error Blue Screen of DeathA Guide to the PNP Detected Fatal Error Blue Screen of Death

Virhe Nimi: PNP_DETECTED_FATAL_ERROR

STOP-koodi: 0x000000CA

PNP_DETECTED_FATAL_ERROR kuulostaa melko isolta ja pelottavalta. Se, yhdistettynä koko Blue Screen of Death -työhön, voi saada sinut miettimään, mitä maan päällä juuri tapahtui tietokoneellesi – älä huoli, se on hieno asia.


Esimerkki tästä virheestä tapahtuu Microsoftin pinnalla, jossa on Windows 8 RT.

Se on jotain, jonka olet pannut sinne äskettäin, tämä on ongelma.

PNP tarkoittaa Plug and Play-käyttöliittymää, jonka käyttöjärjestelmäsi avulla USB-asemat ja kuulokkeet toimivat aina, kun liität ne, joten sen nimi. Aina kun sinulla on tämä tietty BSOD, se tarkoittaa, että äskettäin asennettu laite tai äskettäin asennettu ohjelma häiritsevät tietokoneen tai laitteiden toimintaa.

Jos voit käynnistää vikasietotilan, toimi niin. Vikasietotila toteutetaan yleensä painamalla Shift + F8 hetkeä, kun tietokone käynnistyy – se kestää muutamia kokeita Windows 8: ssa, mutta kun teet sen, voit valita Safe Mode -toiminnon ja käynnistää sen.

Jos haluat käyttää vikasietotilaa Windows 8: ssa, sinun on napsautettava Vianmääritys , Lisäasetukset , Käynnistysasetukset ja käynnistä sitten sitten haluamasi Launch-vaihtoehto. Suhteellisen yksinkertainen, vanhempien Windows-versioiden käyttäjät painostivat F8: ta valitsemaan käynnistysvaihtoehdot.

What does the PNP_DETECTED_FATAL_ERROR Blue Screen mean in Windows 8?
Valitse Suojaustila tästä näytöstä Windows 8: ssa.

Siirry vikasietotilassa Laitehallintaan ja asenna laitteeseen, jonka uskot aiheuttaneen tämän ongelman, jos se alkoi, kun se on saatavana. Jos tämä käynnistyy ajurin päivityksen jälkeen, palauta ohjain takaisin jotain vanhempaa – tai jos tämä on tapahtunut uuden ohjelman asennuksen jälkeen, poista Ohjauspaneelin avulla mikä ohjelma on aiheuttanut ongelmia. Voit myös käyttää Driver Reviver -toimintoa tarkistamaan laitteen viimeisimmän ohjaimen tilan ja tarkistamaan onko päivitys olemassa.

Jos tämä ongelma ilmenee sen jälkeen, kun olet hankkinut uuden tietokoneesi osan – kuten näytönohjaimen tai prosessorin – tarkista, että emolevyt ja virtalähde täyttävät sen vaatimukset. Inept-virtalähteet tai vanhentuneet emolevyt saattavat aiheuttaa tämän BSOD: n, joten laitteisto voi olla viallinen – jos kaikki tarkistukset ja yritykset eivät johda läpimurtoon, soita Microsoftille ja valmistajallesi selvittämään ongelma.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta