Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til PNP oppdaget Fatal Error Blue Screen of DeathA Guide to the PNP Detected Fatal Error Blue Screen of Death

Feilnavn: PNP_DETECTED_FATAL_ERROR

STOP-kode: 0x000000CA

PNP_DETECTED_FATAL_ERROR høres ganske stort og skummelt ut. Det, kombinert med hele Blue Screen of Death-tingen, kan få deg til å lure på hva som skjedde på datamaskinen på nett, ikke bekymre deg, det er greit.


Et eksempel på denne feilen skjer på en Microsoft Surface som kjører Windows 8 RT.

Det er noe du har satt inn der nylig, det er problemet.

PNP står for Plug and Play-det er grensesnittet ditt operativsystem bruker for å tillate ting som USB-stasjoner og hodetelefoner å fungere når du kobler dem inn, derav navnet. Når du har denne spesielle BSOD, betyr det at en enhet du nylig har installert eller et program du nylig har installert, forstyrrer driften av datamaskinen eller enhetene dine, henholdsvis.

Hvis du kan starte opp i sikker modus, gjør du det. Sikker modus utføres vanligvis ved å trykke Shift + F8 når datamaskinen starter. Det tar noen forsøk på Windows 8, men når du gjør det, kan du velge Safe Mode og starte opp på den måten.

For å få tilgang til Sikkermodus på Windows 8, må du klikke Feilsøking , Avanserte alternativer , Oppstartsinnstillinger , og deretter starte på nytt og velg deretter ønsket startalternativ. Mens det er relativt enkelt, bruker brukere av eldre versjoner av Windows ganske enkelt F8 for å velge lanseringsalternativer.

What does the PNP_DETECTED_FATAL_ERROR Blue Screen mean in Windows 8?
Velg Sikker modus fra denne skjermen i Windows 8.

I sikker modus, naviger til Enhetsbehandling og installer hvilken enhet du tror har forårsaket dette problemet, hvis det startet når du fikk det. Hvis dette startet etter en driveroppdatering, må du bare gå tilbake til driveren til noe eldre – eller hvis dette skjedde etter at du installerte et nytt program, bruk kontrollpanelet for å fjerne hvilket program som har gitt deg problemer. Du kan også bruke Driver Reviver til å sjekke statusen til den siste driveren som er knyttet til enheten, og se om det er en oppdatering.

Hvis dette problemet oppstår etter at du har kjøpt en ny del til datamaskinen din, som et grafikkort eller en prosessor, må du kontrollere om hovedkortet og strømforsyningen oppfyller kravene til det. Ubrukte strømforsyninger eller utdaterte hovedkort kan forårsake denne BSOD, og ​​det kan også være defekt maskinvare – hvis alle dine sjekker og forsøk ikke fører til et gjennombrudd, ring Microsoft og din produsent for å forklare problemet.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt