Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de poging tot het geheugen opslaat Blue Screen of Death Fout ReadOnlyA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO READONLY MEMORY Blue Screen of Death Error

De foutmelding “GEPREPTE SCHRIJF NAAR ECHT GEHEUGEN” BSOD (Blue Screen of Death) kan verschijnen wanneer de computer tijdens het initialisatieproces voor Windows 2000, 2008, Vista en Windows 7 en 8 abrupt wordt afgesloten. Het plotseling afsluiten van de computer wordt veroorzaakt door een poging van een bestuurder om te schrijven naar een geheugensegment dat is geclassificeerd als alleen-lezen. Het automatisch afsluiten van de computer wordt uitgevoerd om het systeem te beschermen tegen gegevensverlies.

In de meeste situaties wordt deze BSOD-fout veroorzaakt door storingen in de geheugenhardware en soms door een defect apparaatstuurprogramma of een hardwarefout. Onjuiste bedrijfsomstandigheden zoals hoge instellingen voor de frequentie van het geheugen en overklokken kunnen tot deze fout leiden.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY” en “STOP 0x000000BE”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

POGING TOT LEZEN GEHEUGEN

Als u de BSOD-fout ‘GEPREPTEER SCHRIJF NAAR READONLY GEHEUGEN’ wilt oplossen, controleert u of het systeem te veel heeft geklokt. U kunt alle overklokken uitschakelen of een lagere instelling gebruiken op basis van de klokfrequentie die is opgegeven door de fabrikant van de CPU, GPU en andere geïnstalleerde apparaten.

Om te bepalen of het BSOD-probleem te wijten is aan geheugenproblemen, biedt Windows 7 een geheugendiagnosetool die u kunt gebruiken. Hiertoe klikt u op de startknop en typt u Geheugen in het zoekvenster. Klik in de zoekresultaten op de Windows Memory Diagnostic Tool en klik vervolgens op de optie Nu opnieuw opstarten en controleer op problemen. De computer wordt automatisch opnieuw opgestart om te controleren op geheugenproblemen en het enige dat u hoeft te doen, is de instructies op het scherm volgen.

U kunt dit probleem ook oplossen door de functie Laatst bekende juiste configuratie te gebruiken waarmee u de computer kunt opstarten door de meest recente instellingen en configuraties te gebruiken die hebben gewerkt. Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten, op F8 drukken wanneer de op tekens gebaseerde menu-opties worden weergegeven op het scherm en klik op de geavanceerde opties van Windows. Gebruik de pijltjestoetsen om Laatst bekende juiste configuratie te markeren en druk op Enter. Met dit proces worden wijzigingen in het register en stuurprogramma’s die mogelijk de BSOD-fout veroorzaken, ongedaan gemaakt.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer