Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til FORSØKTE skrive til skrivebeskyttet MINNE Blue Screen of Death feilA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO READONLY MEMORY Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “ATTEMPTED WRITE TO READONLY MEMORY” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå når datamaskinen brått slår seg ned under initialiseringsprosessen for Windows 2000, 2008, Vista og Windows 7 og 8. Den abrupte nedleggelsen av datamaskinen er forårsaket ved et forsøk fra en driver å skrive til et minnesegment som er klassifisert som skrivebeskyttet. Den automatiske avstengningen av datamaskinen utføres for å beskytte systemet mot tap av data.

I de fleste tilfeller er denne BSOD-feilen forårsaket av feil i minnesmaskinvaren, og noen ganger av en defekt enhetsdriver eller maskinvarefeil. Feil driftsforhold som høye innstillinger for hyppigheten av minne og overklokking kan føre til denne feilen.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY” og “STOP 0x000000BE”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

ATTEMPTED SKRIVER TIL LÆRLIGT MINNE

For å løse problemet “ATTEMPTED WRITE TO READONLY MEMORY” BSOD, kontroller systemet for overklokking. Du kan deaktivere all Overclocking eller bruke en lavere innstilling basert på klokkefrekvensen som er spesifisert av produsenten av CPU, GPU og andre installerte enheter.

For å finne ut om BSOD-problemet skyldes minneproblemer, gir Windows 7 et minnediagnostisk verktøy som du kan bruke. For å gjøre dette, klikk på startknappen og skriv inn minne i søkevinduet. Fra søkeresultatene, klikk på Windows Memory Diagnostic Tool, og klikk deretter på alternativet Restart Now og sjekk for problemer. Datamaskinen starter automatisk på nytt for å sjekke om minnesproblemer, og alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene som vises på skjermen.

Du kan også løse dette problemet ved å bruke funksjonen Siste kjente gode konfigurasjoner som lar deg starte datamaskinen ved å bruke de siste innstillingene og konfigurasjonene som fungerte. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt, trykk F8 når de tegnbaserte menyalternativene vises på skjermen, og klikk på Windows Advanced Options. Bruk piltastene til å merke sist kjente gode konfigurasjon, og trykk på Enter. Denne prosessen vil angre endringer i registret og drivere som kan ha forårsaket BSOD-feilen.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt