Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til de dårlige EXHANDLE Blue Screen of Death fejlA Guide to the BAD EXHANDLE Blue Screen of Death Error

Fejlen “BAD EXHANDLE” BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at systemet har registreret en inkonsekvent håndtastabellindtastningstilstand eller en fejl i en enhedsdriver og skal lukke for at forhindre skade og tab af data.

Denne BSOD-fejl skyldes flere faktorer, f.eks. Fejlbehæftet udførelse af nogle processer ved nyinstallerede programmer, applikationer og drivere. Det kan også skyldes korruption af visse filer på grund af malware-aktivitet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BAD_EXHANDLE” og “STOP 0x000000A7”. Nogle brugere af Windows Operating System har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

For at løse problemet “BAD EXHANDLE” BSOD, der skyldes et nyligt installeret program, programopdatering, driver eller servicepakke, kan du løse problemet ved at vende systemet tilbage til den sidst kendte, gode konfiguration. Dette giver dig mulighed for at fjerne nyligt installerede applikationer og drivere.

For at gøre dette skal du klikke på Start og trykke på F8, når den tegnbaserede menu, der viser dine valg af operativsystemer, vises på skærmen. Klik på menuen Avancerede indstillinger, brug piletasterne til at vælge Senest kendt god konfiguration, og tryk derefter på Enter. Når du har gjort det, skal du genstarte computeren i sikker tilstand og fjerne det nyligt tilføjede program, der har forårsaget BSOD-fejlen.

Du kan også løse denne fejl ved at installere de nyeste Windows-softwareopdateringer. Opdateringerne kan installeres manuelt ved at åbne Internet Explorer, klikke på Sikkerhed og derefter vælge Windows Update. Følg de instruktioner og vejledninger, der vises i dialogvinduet.

Aktiviteten af ​​malware som trojanere, vira og spyware kan have bidraget til denne fejl. For at forhindre registreringsfejl på grund af malware-aktivitet skal du installere og vedligeholde opdateret antivirusprogram.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.
Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet