Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas KÄYNNISTETTÄESSÄ SafeMode MINIMAALISET Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL Blue Screen of Death Error

Windows XP: n, Vistan, 2000, 2008 ja Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aloitusprosessin “BOOM IN SAFEMODE MINIMAL” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä. Tämä virhe aiheuttaa tietokoneen käynnistyksen vikasietotilassa ilman verkkoyhteyksiä ja muita palveluita, ja tietokoneen äkillinen sammutus vahingoittumisen ja tietojen menettämisen estämiseksi.

BSOD-virheen aiheuttaja on yleensä vahingoittunut tai vioittunut Windows-järjestelmätiedosto. Vioittuneet järjestelmätiedostot saattavat johtua esimerkiksi järjestelmän palautumisesta haittaohjelmilta ja vakoiluohjelmien hyökkäyksiltä, ​​ohjelmien puutteellisesta poistamisesta, epätäydellisistä ohjelmistokokonaisuuksista, virheellisten menetelmien käytöstä sovellusten ja oheislaitteiden poistamisessa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “BOOTING_IN_SAFEMODE_MINIMAL” ja “STOP 0x000000A8”. Jotkin Windows OS: n käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Järjestelmän Windows-järjestelmän palauttaminen -ominaisuus voidaan ottaa käyttöön Windowsin Järjestelmän palauttaminen -ominaisuuden avulla, jotta käyttäjät voivat palauttaa tietokoneen takaisin aiempaan päivämäärään tai aikaisempaan ajankohtaan, jotta se voidaan palauttaa järjestelmän toimintahäiriöistä. Sen avulla voit kumota järjestelmän muutokset vaikuttamatta henkilökohtaisiin tiedostoihisi.

Järjestelmän palauttamisen suorittaminen napsauta Käynnistä-painiketta ja kirjoita Järjestelmän palauttaminen hakukenttään ja napsauta sitten Järjestelmän palauttaminen -luettelosta. Voit myös avata Järjestelmän palauttaminen napsauttamalla Käynnistä-painiketta, Kaikki ohjelmat, Lisävarusteet, Järjestelmätyökalut ja valitsemalla Järjestelmän palauttaminen. Korosta vaihtoehto Restore my computer (Korvaa tietokone aikaisemmin) ja valitse sitten Next (Seuraava). Sinun on noudatettava valintaikkunassa näkyviä kehotteita ja ohjeita ja annettava tietokone lopettaa palauttaminen valitulle palautuspisteelle. Sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, kun järjestelmän palauttaminen on suoritettu loppuun.

Voit myös ratkaista tämän BSOD: n lataamalla korjausapuohjelman, joka automaattisesti skannaa ja korjaa tunnistetut virheet.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta