Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death Error

CRITICAL_OBJECT_TERMINATION BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä alustusprosessin aikana Windows Vista ja XP, Windows 2008 ja Windows 7 ja 8. Tämä virhe ilmenee yleensä, tietokoneen hätäpysäytys, jotta vältetään vaurioituminen ja vältytään tietojen tallentamattomalta työstä.

Tämä virhe ilmenee, kun järjestelmä havaitsee virheellisen laiteohjaimen tai uuden asennetun laitteiston ongelman.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CRITICAL_OBJECT_TERMINATION ja “STOP 0x000000F4”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

CRITICAL_OBJECT_TERMINATION

Voit korjata CRITICAL_OBJECT_TERMINATION BSOD -virheen asentamalla uusimmat laiteohjaimet. Voit tarkistaa ajuripäivitysten saatavuuden valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään ohjaimet nopeasti nopeasti. Viimeisimpien ohjainten asennus voi auttaa korjaamaan virheen.

Kiintolevyn, kaapeleiden ja liittimien tarkastus emolevyyn auttaa myös ratkaisemaan tämän ongelman, koska virhekaappaus saattaa johtua johtokaapelin virheellisestä asennuksesta. Varmista, että kaapelit ovat kunnolla kiinni taajuusmuuttajasta tai emolevystä, sillä löysät liitännät saattavat aiheuttaa virheitä.

Ohjelmistopäivitysten asentaminen Microsoftilta voi myös auttaa ratkaisemaan tämän virheen. Jos haluat asentaa päivitykset käsin, avaa Internet Explorer (IE), napsauta Turvallisuus ja Windows Update ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update. Asenna sekä kriittiset että ei-kriittiset ohjelmistopäivitykset.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta