Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death FoutA Guide to the CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death Error

De BSIT-fout (Blue Screen of Death) van CRITICAL_OBJECT_TERMINATION kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista en XP, Windows 2008 en Windows 7 en 8. Deze fout treedt meestal op wanneer een proces dat kritiek is voor het systeem abrupt werd beëindigd, resulterend in de noodstop van de computer om schade te voorkomen en mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

Deze fout treedt op wanneer het systeem een ​​probleem ondervindt dat is gekoppeld aan een defect apparaatstuurprogramma of met nieuw geïnstalleerde hardware.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CRITICAL_OBJECT_TERMINATION en “STOP 0x000000F4”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

CRITICAL_OBJECT_TERMINATION

U kunt de BSOD-fout CRITICAL_OBJECT_TERMINATION oplossen door de nieuwste apparaatstuurprogramma’s te installeren. U kunt de beschikbaarheid van stuurprogramma-updates controleren vanaf de officiële downloadsite van de fabrikant. Voor video- en chipsetdrivers kunt u geschikte en bijgewerkte versies downloaden van de downloadsites voor AMD, ATI, Intel en Nvidia. Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw stuurprogramma’s snel en eenvoudig bij te werken. Het installeren van de nieuwste stuurprogramma’s kan helpen bij het corrigeren van de fout.

Het controleren van de harde schijf, kabels en connectoren op het moederbord zal ook helpen dit probleem op te lossen, omdat de fout mogelijk is veroorzaakt door de foutieve installatie van de aandrijfkabels. Zorg ervoor dat de kabels goed zijn aangesloten op de schijf of het moederbord, aangezien losse verbindingen fouten kunnen veroorzaken.

Het installeren van software-updates van Microsoft kan ook helpen bij het oplossen van deze fout. Om updates handmatig te installeren, opent u Internet Explorer (IE), klikt u op Veiligheid en Windows Update en volgt u de aanwijzingen en instructies die op het scherm verschijnen. Wanneer u IE 7 of de oudere versies gebruikt, opent u de browser, klikt u op Extra en vervolgens op Windows Update. U moet zowel essentiële als niet-kritieke software-updates installeren.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer