Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Sla op
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de “Worker Thread teruggegeven aan Bad IRQL” Blue Screen of Death FoutA Guide to the “Worker Thread Returned at Bad IRQL” Blue Screen of Death Error

Foutnaam: WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL

STOP-code: 0x000000E1

Als je je weg hiernaartoe hebt gevonden, had je het goede instinct om de fouten die je tegenkwam te documenteren en naar de oplossing te zoeken. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen: en na de onderstaande afbeeldingen, zal ik u vertellen hoe.

What does the WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD Error Mean?
Een foto van deze fout in Windows-versies van vóór 8.

What does the WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD Error Mean?
Iets als hoe deze fout eruit ziet in Windows 8.

Er zijn twee mogelijke problemen die je hier hebt – verouderde stuurprogramma’s van conflicterende antivirus-apps!

Om te controleren op verouderde stuurprogramma’s, open je Start Menu / Scherm, klik je op Zoeken en typ je Apparaatbeheer . In Apparaatbeheer wilt u met de rechtermuisknop op de vermeldingen voor elk van uw apparaten klikken en Update stuurprogramma selecteren. Windows vindt mogelijk niet het nieuwste stuurprogramma voor dit apparaat. Als dat gebeurt, gaat u naar de webpagina van die fabrikant en zoekt u daar naar het stuurprogramma, verwijdert u het stuurprogramma of gebruikt u ons Driver Reviver- programma om automatisch al uw stuurprogramma’s bij te werken.

Als u conflicterende antivirus-apps gebruikt, is uw probleem dat McAfee en Microsoft Security Essentials (of een andere combinatie van twee antivirus-apps) om uw computer vechten. Om dit op te lossen, verwijdert u een van hen en gaat u verder met uw dag. De reden waarom deze twee programma’s conflicteren, is omdat ze dezelfde systeembronnen proberen te gebruiken om dezelfde of soortgelijke taken uit te voeren. Bepaal degene die effectiever is en verwijder de andere.

Als u nog steeds problemen ondervindt nadat u al deze stappen hebt uitgevoerd, is er mogelijk een defecte hardware of een ander probleem, zoals malware, dat een vals BSOD veroorzaakt.

Nadat je je stuurprogramma’s en antivirusprogramma’s hebt geverifieerd, download je Malwarebytes en klik je op “Volledige scan” om er zeker van te zijn dat er geen onaangenaam stukje software is dat het probleem veroorzaakt dat je hierheen heeft geleid. Een ander aan te raden pad is een systeemherstel naar een eerder punt of, als het volgen van al deze stappen u niet heeft geholpen, een volledige herinstallatie / verversing (op Windows 8) van Windows.

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer