Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til “Worker Thread Returnerte Bad IRQL” Blue Screen of Death feilA Guide to the “Worker Thread Returned at Bad IRQL” Blue Screen of Death Error

Feilnavn: WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL

STOP-kode: 0x000000E1

Hvis du har funnet veien her, har du hatt det gode instinktet til å dokumentere feilene du har oppdaget, og søke etter løsningen. Heldigvis er dette problemet lett å løse: og etter bildene nedenfor, forteller jeg deg hvordan.

What does the WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD Error Mean?
Et bilde av denne feilen på versjoner av Windows før 8.

What does the WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD Error Mean?
Noe som hva denne feilen ser ut på Windows 8.

Det er to mulige problemer du har her – utdaterte drivere av motstridende antivirusprogrammer!

For å se etter utdaterte drivere, åpne Start-menyen / skjermbildet, klikk Søk , og skriv inn Enhetsbehandling . I Enhetsbehandling må du høyreklikke på oppføringene for hver av enhetene dine, og velg Oppdater driver. Windows kan kanskje ikke finne den nyeste driveren for denne enheten. Hvis det skjer, gå til driverens produsentens nettside og søk etter det der, avinstaller driveren, eller bruk Driver Reviver- programmet til å automatisk oppdatere alle driverne.

Hvis du har motstridende antivirusprogrammer, er problemet ditt at McAfee og Microsoft Security Essentials (eller en hvilken som helst annen kombinasjon av to antivirusprogrammer) kjemper over maskinen din. For å rette opp dette, avinstallerer du en av dem og fortsetter med dagen. Grunnen til at disse to programmene er i konflikt, er fordi de prøver å bruke de samme systemressursene for å utføre de samme – eller lignende – oppgaver. Bestem den som er mer effektiv og slett den andre.

Hvis du fortsatt har problemer etter å ha fulgt alle disse trinnene, kan det hende du har defekt maskinvare eller et annet problem, som skadelig programvare, og forårsaker en feilaktig BSOD.

Når du har bekreftet drivere og antivirusprogrammer, laster du ned Malwarebytes og klikker på “Full Scan” for å sikre at det ikke er noe ubehagelig programvare som forårsaker problemet som ledet deg her. En annen tilrådelig sti er en systemgjenoppretting til et tidligere punkt, eller hvis du følger alle disse trinnene ikke har hjulpet deg, gjør du en fullstendig installasjon / oppdatering (på Windows 8) av Windows.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt