Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de ACTIVE EX WERKNEMER THREAD BEEINDIGING Blue Screen of Death FoutA Guide to the ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION Blue Screen of Death Error

De foutmelding “ACTIEVE EX WERKDRAADINDELING” BSOD (Blue Screen of Death) is het gevolg van de beëindiging van een actieve thread voor leidinggevenden zonder de doorloopcode te doorlopen. De werkthread of achtergrondthread is een proces dat is gemaakt voor een taak zonder gebruikersinteractie. Deze BSOD-fout wordt meestal veroorzaakt door problemen en incompatibiliteit met geïnstalleerde softwaretoepassingen, hardware en stuurprogramma’s. In veel gevallen is dit bericht te wijten aan de chipset en videostuurprogramma’s die niet zijn bijgewerkt, of het niet kunnen installeren van de nieuwste updates en patches van het besturingssysteem.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION” en “Windows STOP 0x000000E9”. Sommige gebruikers hebben gerapporteerd dat deze BSOD-fout op het scherm verschijnt en het systeem opnieuw moet opstarten, waardoor mogelijk niet-opgeslagen gegevens verloren gaan.

ACTIEVE EX-WERKNEMER DRAADOPLOSSING

Om de BSOD-fout “ACTIVE EX WORKER THREAD BEËINDIGING” te herstellen, is de beste methode om toepassingen en stuurprogramma’s die u recentelijk hebt geïnstalleerd, te verwijderen (omdat deze mogelijk de fout op het blauwe scherm hebben veroorzaakt) .U kunt dit doen via het proces Installatie ongedaan maken verwijder de laatste geïnstalleerde softwaretoepassing en schakel een recent geïnstalleerde driver uit. Als u Windows XP gebruikt, klikt u op Start gevolgd door Configuratiescherm, voegt u Programma’s toe of verwijdert u Programma’s, selecteert u de naam van een software en selecteert u vervolgens Verwijderen om de installatie ongedaan te maken. en Vista, klik op Start , Configuratiescherm , Programma’s en onderdelen , kies een softwarenaam en selecteer vervolgens Installatie ongedaan maken.

Om geïnstalleerde stuurprogramma’s uit te schakelen, klikt u op Start, gevolgd door een klik met de rechtermuisknop op Computer en selecteert u vervolgens Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu. Klik in de opties van Systeemeigenschappen op het tabblad Hardware, Apparaatbeheer en dubbelklik vervolgens op de naam van het apparaat of stuurprogramma. Dit proces zal leiden naar het tabblad Stuurprogramma, waarmee u het stuurprogramma kunt uitschakelen of verwijderen, het stuurprogramma kunt bijwerken of een eerder geïnstalleerde versie kunt inschakelen.

De BSOD-fout “ACTIVE EX WORKER THREAD-BEËINDIGING” kan worden voorkomen door de nieuwste Windows- en software-updates te installeren en de nieuwste stuurprogrammaversies van leveranciersdownloadsites te installeren.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer