Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Opstellen Multitouch Trackpads in Windows 8Setting Up Multitouch Trackpads in Windows 8

Windows 8 is het eerste grote besturingssysteem (OS) voor elke computer die specifiek is ontworpen voor een apparaat met aanraakbediening. Windows 8 is grotendeels gebaseerd op de eerdere versie van het Windows Mobile-besturingssysteem, met het sterke gebruik van tegels en andere displays om eenvoudig informatie op het apparaat te vinden. Hoewel het nieuwe besturingssysteem is ontworpen om te werken met touchscreen-apparaten, hebben laptops nog steeds het gebruik van trackpads nodig om verschillende selecties uit te voeren. Daarom is het noodzakelijk om te weten hoe het gebruik van het trackpad op een Windows 8-computer kan worden gewijzigd, ingeschakeld en geconfigureerd.

Houd er ook rekening mee dat de onderstaande instructies gelden voor een modern multitouch-pad en niet werken op oudere trackpads.

instellingen

Open om te beginnen de snelkoppeling Trackpad-instellingen op uw Windows-bureaublad. Als je daar bent, klik je op Invoer in de linkerhoek. Hierdoor wordt de informatie over het toetsenbord en het trackpad zichtbaar. Op het invoertabblad moet u de schuifregelaar in- of uitschakelen om het trackpad op het Windows 8-computersysteem in te schakelen en in te schakelen. Hiermee kan het trackpad worden gebruikt en kunt u het op uw computer gaan gebruiken.

Merk op dat de bovenstaande instructies voor de meeste modellen van het trackpad werken, maar uw fabrikant heeft mogelijk een andere configuratiemethode. Raadpleeg de documentatie van uw laptop voor meer informatie.


De Windows 8 trackpad-configuratie.

Trackpad-bewegingen

U kunt ook de bewegingen op het trackpad wijzigen, afhankelijk van wat u met het trackpad wilt doen. In hetzelfde venster Instellingen als hierboven, boven aan het scherm, zijn er drie opties: schuifsnelheid , dubbele kliksnelheid en aanwijssnelheid . Als u merkt dat de schuiffuncties van de touchpad te snel of te langzaam bewegen, kunt u deze functie wijzigen. U kunt ook bepalen hoe snel het touchpad dubbelklikt en hoe snel de aanwijzer beweegt en reageert op uw bewegingen met de optie Snelheid aanwijzer.

Vingeropdrachten

One Finger Commands

Van daaruit kunt u aan de linkerkant van het scherm de kenmerken van gebaren met één vinger, twee vingers, drie vingers en vier vingers wijzigen. Met gebaren met één vinger kunt u tikken, slepen en neerzetten en bladeren. U kunt deze opties selecteren of deselecteren, afhankelijk van wat u prettig vindt met het apparaat en wat u prettig vindt. De functies slepen en neerzetten en schuiven hebben beide aanvullende instellingen die u kunt wijzigen, die zich rechts van de lijsten bevinden.

Twee vingercommando’s

Met gebaren met twee vingers kunt u tikken, scrollen, in- en uitzoomen en roteren. Nogmaals, check gewoon welke functies je wel en niet wilt gebruiken. De tikken en scrollen functies hebben beide extra opties weergegeven aan de rechterkant van de instellingen, als u wilt dat meer opties voor u beschikbaar gemaakt.

Drie- en viervingerige opdrachten

Voor opties met drie en vier vingers is er slechts één functie beschikbaar voor elk. zowel de opties met drie als vier vingers hebben een veegfunctie die kan worden in- en uitgeschakeld, afhankelijk van wat gewenst is.

Als u hebt vastgesteld dat deze functies zich momenteel niet op uw Windows 8-computer bevinden (in ieder geval niet alle), moet u de nieuwste Elan- of Synaptics-stuurprogramma’s downloaden naar het computersysteem. Nadat u het stuurprogramma naar uw computer hebt gedownload, hoeft u alleen de installatieprompts te volgen om het installatieproces te voltooien en te wachten totdat de computer opnieuw is opgestart. Vervolgens kunt u de configuratie van het Windows 8-trackpad wijzigen en de hardware gaan gebruiken zoals u hem echt wilt gebruiken.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer