Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death FoutA Guide to the CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) -fout CID_HANDLE_DELETION kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Het betekent dat het besturingssysteem een ​​probleem met een apparaatstuurprogramma heeft gedetecteerd en dat het automatisch afsluiten van de computer wordt uitgevoerd om schade en mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

BSOD

Deze fout is meestal te wijten aan een nieuw geïnstalleerd apparaat of een apparaatstuurprogramma dat niet compatibel is met het besturingssysteem.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CID_HANDLE_DELETION en “STOP 0x00000017”. Sommige gebruikers van Windows hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

U moet de computer opnieuw opstarten wanneer deze fout verschijnt, omdat het opnieuw opstarten van het systeem deze fout mogelijk verhelpt. Als de BSOD-fout CID_HANDLE_DELETION aanhoudt na het opnieuw opstarten, moet u problemen oplossen tussen een nieuw geïnstalleerd apparaat of apparaatstuurprogramma en het besturingssysteem. U kunt dit doen door de nieuwste software-updates te installeren, door de apparaatdriver bij te werken of door een versie van de driver te installeren die geschikt is voor het besturingssysteem.

Om software-updates handmatig te installeren, opent u Internet Explorer (IE), klikt u op Veiligheid en Windows Update en volgt u de aanwijzingen en instructies die op het scherm verschijnen. Wanneer u IE 7 of de oudere versies gebruikt, opent u de browser, klikt u op Extra en vervolgens op Windows Update. U moet zowel essentiële als niet-kritieke software-updates installeren.

Als een bijgewerkte of een andere versie van een apparaatstuurprogramma vereist is om de BSOD-fout op te lossen, kunt u deze ophalen van de officiële downloadsite van de fabrikant. Voor video- en chipsetdrivers kunt u geschikte en bijgewerkte versies downloaden van de downloadsites voor AMD, ATI, Intel en Nvidia. Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw stuurprogramma’s snel en eenvoudig bij te werken.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer