Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death feilA Guide to the CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death Error

CID_HANDLE_DELETION BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det betyr at operativsystemet har oppdaget et problem med en enhetsdriver, og den automatiske nedleggelsen av datamaskinen blir utført for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

BSOD

Denne feilen skyldes vanligvis en nylig installert enhet eller en enhetsdriver som ikke er kompatibel med operativsystemet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CID_HANDLE_DELETION og “STOP 0x00000017”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du må starte datamaskinen på nytt når denne feilen oppstår, siden gjenoppstart av systemet kan løse denne feilen. Hvis CID_HANDLE_DELETION BSOD-feilen fortsetter etter omstart, må du løse problemer mellom en nylig installert enhet eller enhetsdriver og operativsystemet. Du kan gjøre dette ved å installere de nyeste programvareoppdateringene, ved å oppdatere enhetsdriveren, eller ved å installere en versjon av driveren som passer for operativsystemet.

Hvis du vil installere programvareoppdateringer manuelt, åpner du Internet Explorer (IE), klikker på Sikkerhet og Windows Update, og følger deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer.

Hvis en oppdatert eller en annen versjon av en enhetsdriver er nødvendig for å løse BSOD-feilen, kan du få disse fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere driverne raskt og enkelt.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt